Herbalife este sponsorul oficial în nutriție al Ancăi Bucur, Miss Fitness Universe 2013

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Anca Bucur 1Anca Bucur, antrenor și consultant în fitness, este singura româncă dublu medaliată în cadrul concursului mondial de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat în Miami, Statele Unite ale Americii. În urmă cu doi ani, Anca a impresionat juriul și a câștigat marele premiu, iar în 2013 i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i titlul suprem la categoria profesioniști.

Herbalife va colabora cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i în același timp o gamă completă de nutriție pentru activitatea sa sportivă.

Am început să folosesc produsele Herbalife chiar înainte de pregătirea mea pentru Campionatul Mondial de Fitness intitulat “Fitness America” care a avut loc în Las Vegas în noiembrie 2013, iar rezultatele nu au întârziat să apară. După cum se știe deja, sunt și instructor de aerobic, ceea ce înseamnă că îmi petrec foarte multe ore în sala de  antrenament. De aceea pentru mine sunt foarte importante regimul alimentar și suplimentele, care mă ajută să fac față programului încărcat și activ pe care îl am zilnic. Produsele Herbalife m-au ajutat mult și am reușit să ajung la forma pe care o aveam în competiții fără să mă simt lipsită de energie, declară Anca Bucur.

Acest acord face parte din platforma globală a Herbalife axată pe promovarea unui stil de viaţă sănătos şi activ. Anca Bucur se alătură celor peste 100 de alţi atleţi sponsorizaţi de Herbalife, printre care și Cristiano Ronaldo.

Herbalife susține sportivi la nivel mondial, aceasta fiind o initiațivă ce reflectă angajamentul nostru pentru un stil de viață activ. Pentru acesti sportivi, nutriția de înaltă performanță este o necesitate, iar compania Herbalife este onorată sa fie parte a succesului lor. Același lucru se aplică și in cazul Ancăi Bucur, care a reușit să facă performanță atât în țară cât și la nivel mondial și suntem mândri de faptul că vom fi alături de ea, sprijinind-o cu un program de nutriție Herbalife, special creat pentru nevoile unui sportiv profesionist, a declarat Romeo Cazanescu, Country Manager Herbalife Romania și Moldova.

La vârsta de 3 ani, Anca începe să ia lectii de balet. Însă visul ei era să facă parte din Centrul Național Olimpic de la Deva. Cu sprijinul mamei, la vârsta de 7 ani, pleacă din orașul ei natal și începe să se antreneze pentru gimnastică artistică. După 3 ani de gimnastică artistică, Anca a simțit că ce o reprezenta cu adevărat era gimnastica aerobică, fiind ulterior selectată pentru Lotul Național de Tineret din Constanța, unde a câștigat medalia de bronz pe echipe și s-a clasat pe locul patru la individual, în cadrul Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică din Bulgaria. În anul 2005, a fost selecționată pentru Lotul Național de Seniori din București, dar chiar înainte de Campionatul European si-a rupt umărul drept și a fost nevoită să întrerupă antrenamentele pentru o perioadă lungă de timp. La sfârșitul anului 2006, a decis să se retragă din Lotul Național de Aerobic și a început să lucreze ca un instructor de fitness și aerobic.

Printre cele mai prestigioase titluri câștigate de Anca se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, locul doi la Paris Fitness Europe si la Rome Fitness Europe și locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesioniști.

În 2014, Herbalife o va sprijini în optimizarea programului de nutriție ca parte din pregatirea pentru concursurile programate: “Miss Fitness Universe” Miami (iunie) și “Fitness America” Las Vegas.

Herbalife este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife sunt vândute în 85 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2,5 milioane distribuitori independenți. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătățirii nutriției copiilor din întreaga lume.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. anonim

    anca bucur o sa iasa campioana mondiala de cate ori vrea ea fiindca asa vrea muschiul ei de aia! plus ca munceste mai mult decat altele la un loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar