Herbalife continua parteneriatul cu FC Spartak Moscova

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Herbalife anunță că va continua să furnizeze produsele sale de nutriție echipei  FC Spartak Moscova în calitate de partener oficial și în sezonul 2013.

Compania Herbalife este partener încă din 2011 al echipei ruse din Premier League.

Noul acord prevede că specialiștii Herbalife continuă să colaboreze cu clubul pentru a dezvolta programe optime de nutriție și să furnizeze toate produsele de nutriție sportivilor lor.

Logo-ul companiei va continua să fie pe tricourile jucătorilor în timpul meciurilor din Liga rusă, la stadionul echipei și în toate celelalte apariții media.

“Suntem bucuroși să continuăm cooperarea cu Herbalife, în calitate de expert la nivel mondial recunoscut în domeniul produselor de nutriție echilibrate”, a remarcat  Directorul General al FC Spartak-Moscova, Roman Askhabadze.

Sponsorizarea echipelor de fotbal face parte din programul mai larg al Herbalife, care are ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și activ. FC Spartak Moscova este una dintre o serie de echipe mari de fotbal și jucători de profil din întreaga lume care folosesc produsele Herbalife, printre care Lionel Messi, FC Barcelona (Spania), Los Angeles Galaxy (SUA), Șahtior Donețk (Ucraina) sau FC Reading (Marea Britanie ).

Herbalife Ltd. este o companie globală, care vinde produse pentru controlul greutății corporale, de nutriție și de îngrijire personală, destinate să sprijine un stil de viață sănătos. Produsele Herbalife sunt vândute în peste 80 de țări către și prin intermediul unei rețele de distribuitori independenți.

Vezi seria de sportivi sponsorizați de Herbalife pe Sports.Herbalife.com

Sursa: Business For Home

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar