Herbalife anunta deschiderea Centrului Herbalife Brand Experience din Brasov

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Herbalife România anunţă deschiderea oficială a Centrului Herbalife Brand Experience în Braşov – primul centru de vânzări și de experienţă a brandului Herbalife pentru distributorii companiei din regiunea Ardeal. Un spaţiu multifuncţional, situat pe Calea Bucuresti nr. 10B, în centrul civic al Brașovului, special creat pentru a creşte vizibilitatea serviciilor şi a produselor Herbalife. Noul centru de vânzări urmează după deschiderea Centrului din Bucureşti în 2011 şi are ca obiectiv principal eficientizarea şi fluidizarea procesului de plasare a comenzilor şi ridicare a produselor pentru distribuitorii Herbalife. Centrul reuneşte departamente ce ţin de aprovizionare, depozitare, ambalare şi distribuţie a produselor, dar şi departamentul de relaţii cu clienţii.

Mai mult decât atât, clienţii care doresc să afle mai multe informaţii despre soluţiile Herbalife sau pur şi simplu să achiziţioneze produse vor putea vizita centrul însoţiţi de un Distribuitor Independent Herbalife.

“Deschiderea Centrului Herbalife Brand Experience din Braşov reprezintă un moment important pentru noi, fiind în strânsă legatura cu noile exigenţe generate de dezvoltarea business-ului în această regiune. Centrul va susţine semnificativ afacerile distribuitorilor noştri în zona Ardealului şi va transmite mai bine experienţa Herbalife clienţilor noştri” a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager pentru Herbalife Romania şi Moldova.

Centrul a fost conceput astfel încât să pună mult mai bine în valoare caracteristicile produselor Herbalife, într-un mediu prietenos şi elegant. Având o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, centrul poate găzdui pentru Distribuitorii şi clienţii Herbalife întâlniri de afaceri, demonstraţii, prezentări şi lansări de noi produse.

“Este o investiţie locală foarte importantă, Romania fiind a patra piaţă din regiunea EMEA unde au fost deschise astfel de centre. Se creează astfel un excelent punct de întâlnire pentru toţi partenerii, clienţii şi furnizorii Herbalife, dar şi pentru cei care îşi doresc să ştie mai multe despre produsele Herbalife şi să primească sfaturi despre nutriţie de la specialişti,” a concluzionat Romeo Căzănescu.

2012 a fost al patrulea an consecutiv în care Herbalife a înregistrat o creştere a afacerii în România. Compania a raportat o creştere de aproximativ 32% a afacerii în 2012 faţă de anul precedent, încheiat la 31 decembrie 2011 şi o creştere de 30% a numărului de distribuitori în 2012.

Despre Herbalife

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei şi al vânzărilor directe care comercializează produse pentru controlul greutăţii, nutriţie şi produse de îngrijire personală. Produsele Herbalife sunt vândute în 85 de ţări prin intermediul unei reţele de distribuitori independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife, puteţi accesa website-ul companiei.

Sursa: Herbalife (comunicat de presă)

[slideshow post_id=”4012″]

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar