Herbalife a lansat prima gamă completă de nutriție sportivă din România. Dr. John Heiss, prezent la lansare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Conferinta de presa Lansare H24 BucurestiHerbalife România a lansat o nouă gamă de produse premium, Herbalife24, prima gamă completă de nutriţie care susţine performanţa sportivă 24 de ore din 24. Herbalife24 este recomandată atât sportivilor profesioniști, cât și pasionaților de sport care înțeleg importanța unei nutriții adecvate.

Produsele au fost create și dezvoltate în cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de către o echipă compusă din medici, cercetători și oameni de știință. Gama a fost creată cu ingrediente ce oferă posibilitatea de personalizare a programului în funcţie de nevoile specifice, în funcție de tipul de antrenament și intensitatea efortului depus, în cazul fiecărui tip de sport.

“Sunt mândru de lansarea în România a gamei de nutriţie sportivă Herbalife24 care completează perfect oferta de produse existente. Excelenţa sportivă are la bază un plan de nutriţie complet și personalizat, iar Herbalife oferă acum susţinere eficientă atât sportivilor de performanță, cât și persoanelor care fac mișcare în mod regulat și susținut”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România.

Prezent la evenimentul de lansare, dr. John Heiss, omul de ştiinţă din spatele gamei Herbalife24 și directorul departamentului de nutriție sportivă din cadrul Herbalife Ltd a declarat: “Prin crearea acestei game de produse de nutriţie sportivă mi-am dorit să schimb cultura sportivă, astfel încât oamenii să înțeleagă mult mai bine ce impact are nutriția asupra performanțelor atleților; cheia succesului în sport constă în detaliile antrenamentului și programul de nutriție personalizat”.

Gama Herbalife24. Nutriție pentru performanță sportivă 24/24

Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenți Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie – înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength și Rebuild Endurance.

Fiecare produs joacă un rol esențial în rutina zilnică a unui sportiv: Formula 1 Sport conține proteine din zer şi cazeină de foarte bună calitate, care ajută la creșterea masei musculare și funcționează ca înlocuitor de masă; Hydrate asigură echilibrul hidroelectrolitic și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12); Prolong este o băutură izotonică care oferă energie, protecție și hidratare în timpul antrenamentelor foarte intense; Rebuild Endurance susține recuperarea după exerciții aerobe, intense, care necesită restabilirea nivelului de glicogen și refacerea musculară, în timp ce Rebuild Strength susţine recuperarea după antrenamentele anaerobe şi ajută la refacerea rapidă şi creșterea masei musculare.

Gama Herbalife24 beneficiază de trasabilitatea lotului care le garantează sportivilor profesioniști faptul că produsele și suplimentele folosite sunt conforme cu orice test antidoping sau de screening existent la ora actuală. Fiecare produs este testat de o terţă parte, pentru depistarea substanţelor interzise şi poate fi verificat pe site-ul www.nfsport.com.

Despre Herbalife®

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2.5 milioane de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar