Herbalife a lansat în România noua gamă de îngriire a tenului Skin. Beauty expert-ul Jacquie Carter a fost prezentă la eveniment

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Jacquie Carter, Romeo Cazanescu & Samantha Clayton_Herbalife SKINHerbalife a lansat în România noua gamă de îngrijire a tenului Herbalife SKIN. Împreună cu beauty expert-ul internaţional şi directorul global de trainining Herbalife,  Jacquie Carter,  Herbalife Romania a lansat un nou concept de îngrijire a tenului – Nutriție inteligentă pentru piele – mai exact un program inteligent de nutriție externă, creat pentru femei și deopotrivă pentru bărbați, care te ajută să ai o piele mai radiantă, mai catifelată și mai tânără, rezultatele fiind vizibile din primele 7 zile.

Simți nevoia unei schimbări, ai vrea o piele luminoasă și îți dorești să ai încredere 100% în produsele pe care le folosești pentru tenul tău? Cu gama Herbalife SKIN îi asigură pielii tale o nutriție cu adevărat inteligentă, cu care obții rezultate în 7 zile*! Toate produsele incluse în noua gamă Herbalife SKIN sunt create pe baza unei formule unice, ce îmbină peste 15 tipuri de vitamine hrănitoare cu extracte din plante, fiind exclusiv realizate cu formule testate clinic, fără sulfați** și fără parabeni adăugaţi***.

La fel cum corpul tău are nevoie de o nutriție adecvată pentru a fi sănătos pe termen lung, și pielea are nevoie de nutrienții potriviți pentru a radia de sănătate. Indiferent de vârstă sau sex, curățarea pielii și protejarea ei de soare și de factorii poluanți din mediul înconjurător trebuie să devină o obișnuință, la fel ca spălatul pe dinți. Și nu trebuie să uităm un lucru important – pielea este cel mai mare organ al corpului omenesc. Îngrijirea corectă a pielii este esențială pentru toți cei care își doresc să arate și să se simtă cât mai bine. Produsele din gama Herbalife SKIN reprezintă arma ta secretă în lupta pentru păstrarea aspectului sănătos și tânăr al pielii iar un alt beneficiu major este faptul că liniile fine și ridurile devin mai puțin vizibile”, a declarat Jacquie Carter, Beauty Expert Herbalife.

Descriere produse SKIN

Gama Herbalife SKIN

Produsele noii game Herbalife SKIN redau elasticitatea pielii și-i oferă strălucirea naturală. Formula unică a acestora cu vitamina B3, alături de antioxidanți incontestabili precum vitaminele C și E, care luptă împotriva îmbătrânirii pielii, dar și miraculoasa aloe vera, cu efect hidratant, și alte ingrediente din extracte din plante ajută pielea să rămână radiantă și plină de vitalitate.

* Rezultate obținute în urma testării pentru produsele Line Minimising Serum, Replenishing Night Cream, Daily Glow Moisturiser, SPF 30 Protective Moisturiser, Hydrating Eye Cream și Firming Eye Gel.

** Formula fără sulfați este activă în cazul produselor de spălare și curățare a tenului, respectiv: Soothing Aloe Cleanser, Polishing Citrus Cleanser si Instant Reveal Berry Scrub.

*** Formula fără parabeni nu este aplicată produsului SPF30 Protective Moisturizer.

Despre Herbalife®

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2,5 milioane de Membri Independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar