Herbalife a câștigat premiul Men’s Health pentru implicarea în sport în 2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Echipa HerbalifeÎn cadrul galei “Men’s Health Men of the Year 2014” care a avut loc în București, Herbalife Romania, una dintre cele mai importante companii din domeniul nutriţiei, a câştigat un premiu special în cadrul categoriei “Business” pentru promovarea unui stil de viață sănătos și implicarea activă în susținerea sportului în 2014.

Aflată la a şasea ediție, gala Men’s Health Men of the Year reunește în fiecare an personalități publice pentru a sărbători cei mai de succes bărbați din România, adevărate modele de viață pentru cititorii revistei Men’s Health. Prezent în cadrul evenimentului, Liviu Irimia, director de marketing şi vânzări Herbalife, a primit premiul de la doamna Monica Iagăr, campioană la atletism, pentru implicarea susţinută în promovarea sănătăţii şi a sportului românesc.

“Este un premiu care ne onorează și încununează un an extraordinar de dinamic în care ne-am implicat constant în promovarea unui stil de viaţă activ. Pe tot parcusul anului, Herbalife a desfăşurat campanii integrate de educare şi de promovare a importanțe i mișcării pentru sănătate. Compania noastră a organizat prima ediție a Triatlonului Herbalife și cea de-a doua ediție a evenimentului sportiv naţional Fit&Fun ce a avut loc în 13 oraşe. A fost lansată gama H24 pentru nutriţie sportivă şi am stabilit parteriate de susţinere a unor tineri sportivi români oferindu-le un program de nutriție de înaltă performanță, special creat pentru nevoile specifice sporturilor de performanţă” a declarat Liviu Irimia, director de marketing şi vânzări Herbalife România&Moldova.Premiu Herbalife

Herbalife susține la nivel mondial peste 100 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive. În România, Herbalife lucrează cu Anca Bucur, Miss Fitness Univers, echipajul de canotaj – dublu rame feminin, categoria usoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei, și Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion național al României la triatlon, duatlon şi aquatlon. Herbalife colaborează cu sportivii pentru a dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie prin intermediul unei game complete special create pentru activitatea lor sportivă.

Pe lângă o nutriţie echilibrată, Herbalife promovează în permanență sportul ca unul dintre cei mai buni prieteni al sănătăţii. Programul Herbalife pentru un stil de viaţă sănătos se bazează pe o nutriţie corespunzătoare şi echilibrată, mişcare făcută în mod regulat, odihnă şi relaxare. O dietă susţinută de activităţi sportive are nevoie de un plan nutriţional echilibrat, care asigură organismului vitamine, minerale, carbohidraţi sănătoşi, proteine şi fibre. Consumul de proteine este foarte important pentru construcția musculară, iar dacă este asociat și cu o activitate sportivă, pe lângă creșterea masei musculare se poate reduce considerabil procentul de grăsime din organism.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar