Helo, noul produs Wor(l)d Global Network

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

heloPrimele dispozitive electronice sub formă de ochelari Space Lumina au ajuns de puțină vreme la partenerii din România ai companiei Wor(l)d Global Network. Iată însă că un nou produs este prezentat de președintele companiei, Fabio Galdi, brățara Helo, de data aceasta din zona de sănătate și lifestyle.

Potrivit informațiilor oferite de companie, este vorba despre o brățară care monitorizează în timp real starea de sănătate și face previziuni referitoare la starea de sănătate. Monitorizarea în timp real a semnelor vitale oferă informații care pot fi folosite în alegerile legate de stilul de viață și sănătate.  De asemenea, în comunicatul de presă al companiei se arată că Helo conține senzori activi care pot influența direct corpul uman și un buton de panică ce poate alerta o persoană apropiată că ai o problemă, trimițând automat și poziția GPS în care te afli.

Feedback-ul și prezentarea datelor sunt disponibile printr-o aplicație care se va putea downloada pe platformele Android și iOS pentru o taxă pentru perioada utilizării.

Mai departe, intenția declarată a companiei este aceea de a colabora cu experți din lumea medicală care vor avea acces securizat la baza de date care se va strânge și care va fi disponibilă, sub formă anonimă, pentru studiile de cercetare.

World GN oferă servicii în telecomunicații, energie regenerabilă, tehnologie și telecomunicații mobile. Site-ul oficial al companiei este www.worldgn.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar