Harta nebună cu ce se caută pe Google în fiecare țară

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Chiar dacă, aparent, această ştire nu are legătură cu network marketing-ul, MLM-ul, vânzările directe, o să vedeţi că acele căutări pe care oamenii le dau cu ajutorul celui mai folosit motor de căutare pe Internet pot şi chiar constituie sursă de idei pentru noi afaceri MLM. Ştim deja că produsele (consumabile) sunt baza oricărei afaceri de vânzări directe (altfel e escrocherie, joc piramidal, aşa cum v-am mai atenţionat pe acest site!), aşa că Google este şi un motor de găsire de noi oportunităţi!!

În cultura populară, anumite ţări sunt asociate automat cu anumite produse (bere germană, covoare turceşti, electronice japoneze).

Numai că acele produse nu sunt ceea ce lumea caută de fapt.

Site-ul Fixr.com a alcătuit o hartă a lumii cu cele mai căutate obiecte pe Google din fiecare ţară, folosind formula de autocompletare „Căt costă …… în ţara X?”

Chiar dacă rezultatele sunt departe de a fi bazate pe ştiinţă – din vreme ce rezultatele autocompletării Google sunt bazate pe istoria, momentul şi locul căutărilor – ele spun unele lucruri despre modul în care sunt percepute ţările.

Unele din rezultate sunt fascinante (şi îngrijorătoare):

Oamenii în Rusia vor să ştie cât costă un avion MIG

Oamenii în Brazilia vor să ştie cât costă serviciile unei prostituate

Oamenii în Coreea de Sud vor să ştie cât costă o rinoplastie

Pentru cei curioşi (şi pe bună dreptate) să afle ce caută românul, rezultatul nu este la fel de spectaculos, dar semnificativ. Românii sunt foarte dornici să afle cât costă o casă!

Până vă satisfaceţi întreaga curiozitate, mai aflaţi că în topul căutărilor trăitorilor pe Terra mai figurează la loc de cinste rinichiul, vaca şi pepenele roşu!!

Sursa: businessinsider.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar