Hai cu noi! – deviza LR România în 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

nechiforSeria evenimentelor start up organizate de LR România s-a încheiat, MLM News fiind prezent la cel desfășurat la București. Evenimentul, găzduit de Country Managerul Ana Maria Iancu și organizat sub deviza anului la LR – Hai cu noi! – a făcut o trecere în revistă a realizărilor anului trecut și, desigur, a dat startul promoțiilor și noutăților din 2017.

Iată cum ar putea fi sintetizat în câteva cuvinte anul 2016 la LR și în special la LR România:

  • LR a anunțat o investiție de 10 milioane de dolari într-o nouă unitate de producție
  • Prin intermediul Fundației LR Global Kids, au fost făcute donații de peste 300.000 de euro
  • În România au fost atinse 58 de niveluri de carieră noi, dintre care 3 niveluri de OrgaLeader (Ramona și Cătălin Suman, Ildiko Cionka, Florina și Gabriel Nechifor)  și 3 niveluri de Team Leader
  • În 2016 în LR România s-au înregistrat peste 2.700 de noi parteneri, adică o creștere de 170% față de 2015, iar la nivel global – peste 435.000 de parteneri noi, cu 73% mai mult ca în 2015
  • LR România a plătit în 2016 bonusuri de peste 800.000 de lei și extrabonusuri de 22.600 de dolari
  • LR încheie primul parteneriat cu o vedetă locală, primul Ambasador LR România fiind Teo Trandafir

Evenimentul a fost presărat cu un șir de momente de recunoaștere a celor mai activi parteneri și a celor mai bune rezultate obținute în 2016. Menționăm aici:

  • Top Seller 2016: Alexandru Cahler
  • Top Sponsor 2016: Ionuț și Sandra Burcea
  • Oferirea mașinii Mercedes celor mai noi OrgaLeaderi: Florina și Gabriel Nechifor

În 2017 LR anunță continuarea programului Start Rapid, care a adus extrabonusuri suzissisbstanțiale noilor parteneri LR și s-a bucurat de un real succes. De asemenea, LR începe anul cu o nouă provocare pentru partenerii săi în primele două luni ale anului: Competiția Body Mission, care vizează produsele și programul de slăbit LR.

Partenerii din România s-au bucurat de suportul liderilor din Grecia Zissis Ahladas – Gold Orgaleader și Georgios Argirakis și Artemis Minasidou – Platinum Orgaleaderi, care de altfel au susținut îndeaproape echipa din România pe parcursul întregului an.

Extrem de tonică și savuroasă, cunoscuta vedetă de televiziune Teo Trandafir a renunțat la rigorile unui speach pregătit, fiind deschisă să răspundă întrebărilor partteoenerilor din sală și chiar încurajându-i să îi adreseze orice fel de întrebare. Partenerii curajoși au putut afla astfel ce produse LR folosește Teo Trandafir, de ce LR, dar și ce metode folosește în educația fiicei ei și chiar rețeta succesului său – DISCIPLINA.

LR Health & Beauty este una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din Europa și cel mai mare producător de aloe vera din Europa. Compania germană este prezentă în 28 de țări și oferă suplimente nutritive, produse pentru îngrijire personală, cosmetică colorată și parfumuri.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Pot sa spun din prima mana ca firma e destul de serioasa … Sunt distributor LR in Spania si acum incep si in Romania .. In actualitate am ajuns sa castig pe luna circa 800€ bani extra pe langa lucrul de zi cu zi si planuiesc cat de curand sa fiu seful meu 🙂 Sper sa foloseasca si la altii exemplul meu. Salut, Mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar