Află secretele unui lider de top. John Haremza lansează o nouă carte despre subtilitățile network marketingului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Carte John HaremzaJohn Haremza ştie ce înseamnă să ajungi de la sărac la bogat. La un moment dat în viaţa lui, trăia într-o rulotă şi muncea ca operator la un utilaj dintr-o companie de chipsuri de cartofi. Nu numai că acest serviciu nu era senzaţional, dar salariul nici măcar nu-i ajungea ca să trăiască în stil confortabil. El şi logodnica lui se chinuiau să trăiască de la o leafă la alta, iar John habar nu avea ce să facă pentru a-şi îmbunătăţi viaţa. Apoi un prieten l-a invitat pe John la o întâlnire unde el a aflat despre network marketing, ceea ce i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

A început să lucreze part-time şi nu-şi putea crede ochilor ce succes avea. După numai şase luni a fost suficient de securizat ca să renunţe la slujba clasică şi şi-a îndreptat întreaga atenţie către network marketing. Pe atunci, era de părere că dacă ar câştiga 3.000 de dolari lunar, ar fi mai mulţi bani decât ar putea cheltui. A atins rapid cota de 3.000, a urcat la 5.000 şi apoi la 10.000 şi a continuat să urce.

John HaremzaÎnainte să afle despre network marketing, John nu ar fi crezut niciodată că ar fi posibil să aibă un asemenea succes, dar a înţeles curând că tot ce şi-a dorit în viaţă ar putea să se împlinească.

Având la bază ştiinţa de a deveni de succes şi cu peste 25 de ani în network marketing, John Haremza s-a decis să ajute alţi oameni să înveţe aceleaşi lucruri care-ţi schimbă viaţa pe care le-a învăţat şi el. Astfel, a scris o carte, Right or Almost Right (corect sau aproape corect), care îi relatează drumul către succes şi arată tuturor cum să procedeze urmând aceiaşi paşi.

În cartea sa, John îşi exprimă convingerea că micile subtilităţi despre cum trebuie făcută afacerea de network marketing fac marea diferenţă dintre a face puţini bani şi a face mulţi bani, între succes şi luptă.

Sursa: broadwayworld.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar