Groupe Rocher va achiziționa Arbonne International

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Groupe Rocher va achiziționa Arbonne InternationalGroupe Rocher va achiziționa Arbonne International, potrivit unui comunicat oficial. Groupe Rocher precizează că a încheiat o înțelegere definitivă pentru achiziționarea Arbonne International, lider în vânzarea directă a produselor de înfrumusețare, îngrijire personală și nutriție bazate pe plante. Arbonne, companie ce oferă o gamă largă de produse vegane de îngrijire a pielii, baie și corp, de nutriție și de machiaj, a precizat că mișcarea face parte din strategia de completare și extindere a portofoliului său de mărci puternice și de atingere a obiectivelor de creștere, în special în afara zonei euro.

Arbonne International, care face parte din holdingul Natural Products Group (NPG), are sediul în Irvine, California, SUA. NPG mai deține Nature’s Gate, o marcă de produse de îngrijire personală, care face de asemenea obiectul achiziției. Cu o fabrică de producție și patru locații integrate de distribuție, Arbonne este o afacere globală cu venituri din vânzări de peste 550 milioane USD (450 milioane euro).

Fondată în Elveția, în 1975, și adusă în SUA în 1980, Arbonne a fost creată după viziunea fondatorului ei, Petter Mørck, de a dezvolta produse din plante de îngrijire a pielii, cosmetice și de nutriție care sunt mai bune atât pentru consumatori, cât și pentru planetă, în timp ce oferă oamenilor oportunitatea de a deveni independenți financiar prin aderarea la o rețea de vânzări directe.

Azi, aproximativ 800 de angajați și peste 250.000 de consultanți independenți activi contribuie la succesul mărcii Arbonne ale cărei produse sunt comercializate în SUA, Canada, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Taiwan și Polonia.
Mulțumită investițiilor recente în digitalizarea rețelei de vânzări directe, Arbonne va contribui substanțial la dezvoltarea rețelei Groupe Rocher. Arbonne a implementat recent o platformă IT ultra-performantă care va facilita trecerea de la direct sellingul tradițional la social selling.

Valoarea tranzacției, care este încă în desfășurare, nu a fost dezvăluită încă.

Despre Groupe Rocher

Groupe Rocher este o afacere profitabilă și independentă de familie (peste 99% este deținută de familia fondatorului și este condusă după filosofia „antreprenoriatului creativ”) ce are o poziționare originală (producător, culegător, manufacturier și distribuitor). Vânzările grupului (provenind din 9 mărci dedicate înfrumusețării și well-beingului femeilor: Yves Rocher, Petit Bateau, Stanhome, Dr. Pierre Ricaud, Daniel Jouvance, Kiotis, ID Parfums, Flormar și Sabon) au totalizat peste 2 miliarde euro în 2017. Groupe Rocher are peste 17.000 de angajați și a creat peste 350.000 de locuri de muncă indirect.

Sursa: Arbonne International LLC

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar