Grigore Zlamparet, Talk Fusion: A oferi e cheia fericirii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

charity_accounts_hdr-750x400Talk Fusion se dovedește foarte dinamică în 2016! Compania a lansat de la începutul anului stimulente şi modalităţi de a câştiga suplimentare, programul de testare gratuită timp de 30 de zile a serviciilor şi a livrat aplicaţia completă Video Chat.

A da înapoi din ceea ce primești este vital în atingerea succesului – este unul din principiile companiei, care a decis să ofere posibilitatea fiecărui partener independent să aleagă și ofere un cont care să poată fi utilizat gratuit în szlamparetcop caritabil sau nonprofit. Astfel, pe site-ul companiei este menționată alegerea unui partener independent din România, Grigore Zlamparet, care a decis să ofere contul său gratuit Talk Fusion – Asociației Esperando.  “A da este cheia fericirii, spune Grigore, oferind faci oamenii din jurul tău mai fericiți, iar dacă ei sunt fericiți și eu sunt fericit.”

Cea mai recentă noutate dintr-o serie continuă de îmbunătățiri este noul Fusion actualizat în aplicaţia Go, care este acum disponibil în magazinele iTunes şi Google Play. Cu noile sale caracteristici şi funcţionalitate, aplicaţia pe mobil pentru Video Email oferă mai multe modalităţi clienţilor Talk Fusion şi asociaţilor să menţină avantajul lor competitiv.

Cu actualizări şi caracteristici adăugate în noul Fusion în aplicaţia Go, utilizatorii pot crea şi trimite ușor mesaje prin Video Email direct de pe dispozitivele Android sau Apple, permiţându-le să-şi ia biroul cu ei oriunde merg.

„Fusion pe Go oferă o experienţă incredibilă utilizatorului”, a declarat fondatorul şi CEO Bob Reina. „Este și mai uşor să trimiţi  e-mailuri Video frumoase de oriunde, aşa că eşti mereu în legătură cu clienţii tăi”.

Procesul este extrem de rapid şi uşor: înregistrezi sau încarci un video direct de pe dispozitivul mobil, alegi din sute de şabloane valabile şi trimiţi. Utilizatorii pot chiar opta pentru afişarea numelui companiei lor, pentru o trecere uşoară între utilizarea în folosul afacerii şi cea personală.

Fondată în 2007, de Bob Reina, Talk Fusion este o companie care oferă soluții de Video Marketing, produsele sale fiind vândute direct, prin intermediul partenerilor săi independenți, în 140 de țări. În România sunt aproximativ 1.000 de membri Talk Fusion.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar