GNLD, 54 de ani de tradiție

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Direct Selling News îi alocă un articol amplu în luna august companiei GNLD, care împlinește 54 de ani. Înființată în 1958 (în Fremont, Califormia), GNLD este prezentă astăzi în 50 de țări și pare să fi găsit formula câștigătoare nu doar a succesului, ci și a longevității, în multe familii fiind deja o oportunitate care generează venit pasiv și se transmite din generație în generație.

Cum o companie bună nu se vine, fondatorul GNLD, Jerry Brassfield, declară că unul dintre principiile sale a fost acela că proiectul în care sunt implicați va fi pe termen lung. Brassfield își amintește de mulți lideri ai companiei, printre care se numără și Mark Hughes, care în 1980 a fondat Herbalife.

Pentru GNLD familia se afllă pe primul plan, iar acest lucru se vede în dedicarea cu care proiectul se transmite mai departe. Același lucru se întâmplă și în familia Brassfield. Fiica fondatorului, Kendra, s-a alăturat echipei corporatiste asemeni multor altor membri-cheie: după ce a devenit mai întâi distribuitor și și-a construit o organizație.

Kendra lucrează acum la rebranduirea produselor companiei, un proces care crede că va atrage următoarea generație de distribuitori ai GNLD, dar care, în același timp, va recunoaște moștenirea celor 54 de ani ai companiei.

Vezi aici mai multe informații despre compania GNLD.

Sursa: Direct Selling News

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar