Ghid oficial, made în USA, pentru cei ce vor să investească într-o afacere MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

V-ați fi gândit că Departamentul de stat al instituţiilor financiare de la Washington a emis o listă simplă cu pașii de urmat și întrebările pe care ar trebui să și le pună cineva înainte de a intra în lumea MLM? Ei bine, o astfel de listă există. Departamentul recunoaște că network marketingul este foarte atractiv pentru că oferă independență financiară cu un cost relativ mic și definește MLM-ul drept o cale de a vinde produse sau servicii prin distribuitori în rândul cărora intri foarte ușor. Totuși, e nevoie să puneți câteva întrebări relevante înainte de a porni.

1. Analizați cu atenție produsul. Este unic? Se poate cumpăra acesta sau ceva similar în magazinele din zonă sau la un preț mai mic? Se poate susține ceea ce se spune despre produs? Câtor clienți reali din jurul dumneavoastră se adresează? Vă place produsul și credeți în el ? L-ați cumpăra, făcând abstracție de afacere?

2. Analizați cu atenție compania în general. Verificați istoricul companiei. Dacă a fost implicată în procese.

3. Analizați-vă pe dvs. înșivă cu atenție.  Sunteți un om de vânzări adevărat? Niciun produs nu se vinde singur, indiferent cât de bun ar fi. Este  un produs pe care clienții dvs. îl vor dori și și-l permit? Sunteți prima persoană din zonă căruia i s-a propus această oportunitate sau aveți un șir întreg deasupra? Vă bazați decizia pe bun simț și cercetare sau pe broșuri atractive?

Ghidul se dorește un instrument care să le fie de ajutor celor din Washimgton, dar și tuturor celor se gândesc să investească în MLM. Îi avertizează pe oameni că doar câțiva au succes și că oamenii își pot pierde suma investită. Aceste ponturi totuși îți pot mări șansele de a avea succes și a obține recompensele financiare uimitoare din MLM.

Sursa: mlmnewssite.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar