George Stăncescu, primul sportiv român sponsorizat de Rain International

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

george stancescuCățărător la început din curiozitate, iar ulterior din pasiune, George Stăncescu este primul sportiv român sponsorizat de compania Rain International. Produsul SOUL, pe bază de semințe presate la rece, este unul foarte apreciat și de sportivi, aceștia remarcând în mod deosebit efectul antiinflamator al acestuia și suportul oferit organismului în regenerarea rapidă după efort.

Din palmaresul lui George Stăncescu amintim titlul de Campion Național – de escaladă pe gheață – proba de viteză, obținut în 2009 și 2012, dar și parcurgerea unor trasee dificile ca O Draconian Devil, gradul 8b+, din Kalymnos (Grecia).  În 2009, a fost declarat sportivul anului de Federația Română de Alpinism și Escaladă – pentru realizările Escaladei extracompetiționale.

Deseori am puțin timp între concursuri, iar Soul mă ajută la tonifierea musculară și regenerarea după efort, spune sportivul, care apreciază și consumă produsele companiei Rain International. Aceleași rezultate reies și din studiile doctorului Ketskes Norbert, Medical Advisory Board, care arată că în 10 cazuri din 10, sportivii care consumă Soul obosesc mai greu, sunt mai rezistenți la efort și se refac mai repede după efort.

Dr. Ketskes Norbert va fi prezent la București în 27 iunie 2015, unde va oferi, în cadrul unei conferințe, informații despre mai multe aplicații medicale ale produsului Soul. Evenimentul va avea loc la Hotel Marriott, între orele 11.00 și 15.00.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar