Gena si Chuck Norris – ambasadori ai unei companii MLM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

MAX International anunță că Chuck Norris și soția sa, Gena Norris, vor servi drept purtători de cuvânt în campaniile mass-media și ambasadori la nivel mondial pentru produsele de sănătate și sport ale companiei.

Disponibile în opt țări, substanțele și produsele nutritive patentate MAX au fost dezvoltate de Herbert T. Nagasawa, un profesor renumit de la Universitatea din Minnesota.

Chuck Norris a comentat cu privire la numirea sa: “Descoperirile științifice ale Dr. Nagasawa au fost recunoscute și onorate de Institutul Național al Sănătății, NASA și numeroase instituții și reviste științifice. Nutrienții dezvoltați de el și MAX au schimbat viețile celor care i-au folosit, iar pentru sportivi au făcut literalmente diferența între victorie și înfrângere. Sunt încântat să fiu alături de MAX în misiunea de a face întreaga lume conștiență de produsele lor.”

Gena Norris adaugă la comentariul soțului ei: “Familia noastră consumă produsele nutritive de la Max de ani buni. Știm foarte bine minunatele beneficii pe care le oferă și rolul critic pe care îl pot juca în sănătatea oricui, în performanța și calitatea vieții. Credem în visul doctorului Nagasawa de a ajuta oamenii din fiecare țară din lume și suntem dedicați viziunii sale și misiunii companiei MAX International.”

Fondatorul companiei, Steven K. Scott, s-a declarat optimist cu privire la dezvoltarea afacerii internaționale, ca urmare a rezultatelor cercetărilor științifice ale Dr. Nagasawa și echipei sale. De asemenea, se așteaptă ca implicarea activă a lui Chuck și Gena Norris să creeze o conștientizare extraordinară și cererea pentru produsele nutritive ale Max International.

MAX International a fost înființată în anul 2007 și își desfășoară activitatea în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Columbia, El Salvador, Singapore și Filipine prin intermediul unei forțe de vânzări directe alcătuite din peste 100.000 de distribuitori.

Sursa: Business For Home

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar