Gano Excel

leowLansată oficial în anul 1995, în Malaezia, Gano Excel este prima companie din lume implicată în cercetarea, cultivarea, producția și distribuirea de produse inovatoare pe bază de Ganoderma. Afacerile sale sunt prezente în peste 60 de țări și au reușit să aibă un impact pozitiv asupra vieților a peste 5 milioane de oameni.

Compania fondată de Leow Soon Seng, specialist în micologie, și-a început istoria încă din 1983, atunci când acesta a inițiat o cercetare asupra ciupercilor medicinale Ganoderma lucidum, simbol al longevității în Asia de peste 4000 de ani. Ca urmare a acestui demers, Gano Excel a deschis și deține în prezent cea mai mare plantație de Ganoderma 100% organică din lume, situată în Kedah, Malaezia.

Gano Excel are ca misiune împărtășirea sănătății și prosperității, promovând un stil de viață sănătos prin oferirea unor produse de calitate premium.

Produse: Suplimente alimentare, băuturi calde, produse de îngrijire personală.

Plan de compensație: Clasic

Sediul Gano Excel s-a deschis în Romania în anul 2006.

Site-uri: ganoexcel.com, ganoexcel.com.ro

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (3)

  1. Alex74

    Va rog sa va informati corect! In cercetarea ciupercii ganoderma este compania DXN Malaezia si detin plantatii de ganoderma! Gano Excel a aparut ca o copie din DXN cand dlLeoon Seng a plecat din companie!!

    • Mari60

      Catre Alex74 … corect este: Gano Excel si DXN au fost odata “una” si se numeau DEXON … dupa ce s-au despartit au lucrat fiecare in parte dupa reteta lui proprie … rezultatele si diferentele se simt ! Nu se poate compara calitatea superioara a produselor Gano Excel cu cele a altor concurenti ! Gano Excel este marca de TOP !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar