Gano Excel România şi-a premiat liderii de top. Fondatorul companiei, invitatul surpriză al evenimentului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Conventia-Liderilor -Gano-Excel-15-16.12.2017Gano Excel România a adus împreună cei mai buni lideri în cadrul unui eveniment organizat la Athénée Palace Hilton Bucureşti între 15-16 decembrie 2017. Convenţia Liderilor a avut ca invitaţi 100 dintre cei mai performanţi lideri ai companiei.

Într-o atmosferă de sărbătoare, compania şi-a felicitat cei mai activi colaboratori pentru rezultatele obţinute în anul ce se încheie.

Marea surpriză a evenimentului a fost prezenţa în România a fondatorului şi preşedintelui Gano Excel, Leow Soon Seng, care şi-a dorit să le transmită personal felicitări liderilor din ţară. Entuziasmul din sală a fost cu atât mai mare cu cât, iniţial, evenimentul fusese anunţat ca avându-l ca invitat special doar pe Dl. Lewnegie, Director Executiv Gano Excel International.

Cei doi invitaţi speciali au fost primiţi cu aplauze, toţi cei prezenţi la eveniment declarându-se încântaţi şi motivaţi de feedback-ul pozitiv primit şi de planurile de dezvoltare anunţate.

Leow Soon Seng le-a transmis aprecieri tuturor liderilor invitaţi, cât şi echipelor acestora: „Felicitări tuturor celor prezenţi la această Convenţie, cât şi echipelor dumneavoastră! În România avem lideri extraordinari, cărora doresc să le transmit aprecierea mea pentru implicarea şi devotamentul lor. Am evoluat semnificativ în ultimii ani şi suntem încrezători că vom găsi în continuare căi de succes în dezvoltarea operaţiunilor noastre”.

La rândul său, Dl. Lewnegie, Director Executiv Gano Excel International, a adăugat pe scenă: „Aveţi toată aprecierea noastră pentru ceea ce faceţi în fiecare zi, în calitate de lideri, împreună cu echipele dumneavoastră. Anul 2017 a fost un an bun şi vă felicităm pentru performanţele înregistrate. Avem planuri importante pentru viitor şi contăm pe liderii noştri de succes în îndeplinirea acestor obiective”.

Evenimentul a cuprins momentul de recunoaşteri şi o serie de prezentări pe teme de business ale liderilor de top invitaţi. În cadrul cinei oficiale alături de managementul companiei, oaspeţii s-au bucurat prezenţa unui ansamblu de dans tradiţional, cât şi de muzică tradiţională şi modernă live.

Gano Excel s-a lansat oficial în 1995 şi este pionier și lider în cercetarea, cultivarea, producția și distribuirea de produse inovatoare pe bază de Ganoderma lucidum. Are o experienţă de peste 30 de ani de cercetare în domeniu şi este prezentă în peste 60 de ţări. În România, compania şi-a deschis operaţiunile în anul 2006.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar