Gano Excel a împlinit 20 de ani. Românii și-au adjudecat două premii la evenimentul aniversar

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

ganoAnul acesta, în septembrie, Gano Excel a marcat cea de-a 20-a aniversare. Compania dedicată imunologiei nutriționale Ganoderma a sărbătorit evenimentul printr-o Convenție Internațională cu peste 3.000 de participanți din peste 60 de țări, găzduită în cadrul Putrajaya International Convention Centre – chiar în Malaezia, țara în care a început povestea de succes a Gano Excel Industries Sdn Bhd.

Gano Excel și-a câstigat recunoașterea globală în calitate de pionier și lider în cercetarea, cultivarea, producția și distribuirea de produse inovatoare pe bază de Ganoderma. De la lansarea oficială din anul 1995, compania s-a extins rapid pe piață de la nivelul de start-up la o afacere de milioane de dolari, activând în prezent în peste 60 de țări și devenind cea mai mare companie de gen din industria multi-level marketing.

Gano Excel a reinventat modul în care Ganoderma era consumată până atunci, introducând-o pentru prima dată în lume în suplimente alimentare, băuturi calde – cafea, ciocolată caldă și cereale, și produse de îngrijire personală – pastă de dinți și săpun.

Simbol al longevității în Asia de peste 4.000 de ani, Ganoderma devine astfel accesibilă consumatorilor din întreaga lume, dezvoltând un model de afacere valoros și reușind să aibă un impact pozitiv asupra vieților a peste 5 milioane de oameni din toate colțurile lumii.

Fondatorul și președintele companiei, Leow Soon Seng, și-a exprimat recunoștința și aprecierea către familia Gano Excel din întreaga lume:

 Această aniversare nu ar fi fost posibilă fără sprijinul tuturor liderilor, membrilor, angajaților și prietenilor Gano Excel de pretutindeni. Vă mulțumesc cu sinceritate pentru loialitatea, dedicarea și sprijinul dvs. pe parcursul acestor două decenii remarcabile de creștere, succes și longevitate. Fiți Puternici & Fiti Excelenți!”

Cele mai captivante momente ale vizitei în Malaezia au fost gala de premiere a top performerilor, cina oficială alături de board-ul de conducere Gano Excel, în cadrul căreia invitații din întreaga lume au socializat și și-au împărtășit experiențele, precum și vizitarea plantației și fabricii companiei.

România a fost prezentă la Convenție printr-o echipă de 47 de lideri și a fost distinsă cu două premii la categoria Top 5 Performeri din Europa, ocupând locurile 1 și 2. România se clasează astfel pe primul loc ca performanță în Europa, fiind și prima țară din aceasta zonă în care compania s-a lansat. În cadrul galei au fost acordate premii pentru Top Performeri pe Regiuni, Top 5 Sponsori din Lume, Top 5 Femei de Succes și Top 5 Tineri Antreprenori.

Sub motto-ul “Sănătate și prosperitate pentru fiecare familie”, misiunea Gano Excel se îndreaptă către oferirea de produse de calitate superioară, în scopul de a-și ajuta consumatorii să aibă un stil de viață sănătos și bogat. Prin vocea fondatorului său, compania adresează comunității sale o promisiune importantă:

 „Suntem o familie și vom crește împreună îndeplinindu-ne visurile. La Gano Excel ne angajăm să ajutăm toți membrii largii noastre familii din întreaga lume să își schimbe viața în bine. Acordăm o importanță deosebită sănătății, prosperității și fericirii oamenilor pe termen lung.”

Vezi, în clipul de mai jos, imagini de la Convenția Internațională Gano Excel din Malaezia – 2015

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar