Gală OneCoin la București

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,33 out of 5)
Încarc...

oneAproximativ 1.000 de persoane au participat sâmbătă, 26 martie, la Gala OneCoin desfășurată la Hotel Caro din București. Pe scenă au urcat lideri de top din România, printre care Marian Grigore,li Cristi Călina și Ștefan Postelnicu, dar și de peste hotare: liderul Igor Alberts din Olanda și Ambasadorul OneCoin în Europa, Kari Wahlroos.

Pe lângă informațiile despre criptomonedă și OneCoin Academy, gala a prilejuit recunoașterea noilor persoane care au atins niveluri de calificare în planul de leadership al companiei. Astfel, au fost premiate 40 de persoane care au atins nivelul de Safir, 21 de persoane care au atins nivelul de Rubin și 3 persoane care au atins nivelul de Smarald.

Vezi o galerie foto de la eveniment

Și încă o informație de interes referitoare la OneCoin, trainingurile companiei vor fi girate de Ed Ludbrook, care va ocupa funcția de Chief learning Officer. Ed Ludbrook este recunoscut la nivel mondial drept o autoritate în network marketing, fiind fondatorul și președintele Universității de Vânzări Directe și a organizației mondiale Direct Sales Leadership.

De peste 15 ani oferă consiliere liderilor și companiilor din industrie, în peste 30 de țări, în domeniul conducerii organizațiilor de de vânzări directe.  Ed Ludbrook a intrat în industria vânzărilor directe în 1989, atingând poziții de top în mai multe companii. Este autor, speaker și specialist în sisteme de training în vânzări directe, în special în traininguri online.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar