Gală OneCoin la București. Eveniment internațional OneCoin, pe Wembley Arena

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

kariUPDATE: OneCoin a anunțat în cele din urmă locul de desfășurare pentru COINRUSH GLOBAL EVENIMENT, care va avea loc în 11 iunie la Londra: ESS WEMBLEY ARENA!

Peste 1000 de persoane vor participa în 5 iunie la un nou eveniment național organizat de OneCoin România la Crystal Palace Ballroom din București. Persoanele interesate de valuta digitală și de viziunea companiei OneCoin în ceea ce privește viitorul plăților și al transferurilor de bani sau de oportunitatea financiară oferită de OneCoin se vor putea întâlni cu liderii din România Cristi Călina și Marian Grigore, în cadrul Galei care va avea loc între între orele 13.00 și 17.00. Biletele se cumpără anterior datei evenimentului și costă 20 de lei.

Vezi aici mai multe informații despre eveniment

Evenimentul din România face legătura între două mari evenimente OneCoin la nivel internațional. Unul dintre acestea, desfășurat la Macao, China, tocmai a luat sfârșit, aducând informații noi despre evoluția companiei, printre care aceea a lansării noilor carduri bancare One Net Upi, în parteneriat cu UnionPay. Cardurile UnionPay pot fi folosite în 141 de țări și regiuni din toată lumea, fiind a treia rețea de plăți ca valoare a tranzacțiilor procesate, după Visa și MasterCard. De asemenea, compania a introdus posibilitatea transferului monedelor OneCoin între membrii platformei. Pentru unul dintre partenerii companiei prezenți la Macao a meritat cu vârf și îndesat efortul de a veni la eveniment deoarece dincolo de informații la prima mână a câștigat și o mașină în valoare de 100.000 de euro.

După întâlnirea la nivel național din 5 iunie, o echipă numeroasă din România va participa, la Londra, la CoinRush Global Event, care va avea loc în 11 iunie și la care sunt așteptate între 5.000 și 10.000 de persoane din toată lumea venite să afle noutățile despre companie direct de la fondatoarea Ruja Ignatova.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar