Gala Life Care: Simina Bront și Robert Ghitun, desemnați speakerii anului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

life care2Compania Life Care a aniversat, pe 2 iulie, 11 ani de când se află pe piaţa din România, prilej cu care a organizat, în Bucureşti, Gala Naţională.

Evenimentul a avut loc la Crystal Palace Ballrooms, iar comunitatea Life Care a avut ocazia să se întâlnească cu fondatorii companiei, fraţii Cristian şi Dan Oneţiu, cei care au pus bazele afacerii româneşti de tip direct-sales cu produse bio la Timişoara, în 2005, dar şi cu directorul general Gabriel Dumitru, ambassador directorii Nela şi Romeo Turculeţ şi diamond directorii Romelia şi Florin Mureşan, Olentina Tarnau, Irina şi Valentin Vlad.

Una din surprizele evenimentului a fost anunţarea, în exclusivitate, a noului Ambasador Life Care: Horia Brenciu.

speakeriÎn cadrul galei au fost anunţaţi şi câştigătorii Speakerul Anului 2016 la cele două categorii, produse – Simina Bront şi business -Robert Ghitun.

Petrecerea al cărei start a fost dat sâmbătă, la București, a continuat la sediul din Timișoara al companiei și luni, pe 4 iulie, data oficială a aniversării Life Care.

De 11 ani, compania își urmează misiunea declarată, de a demara și, ulterior, de a dezvolta mișcarea BIO în România. În acest interval, Life Care a ajuns la o cifră de afaceri de peste 100 milioane dolari. Partenerii independenți ai acesteia au primit bani şi beneficii de peste 50 de milioane USD, 500 de excursii şi 50 de maşini.

Mai multe imagini de la eveniment vezi pe pagina oficială de Facebook a companiei.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar