Gail Reynolds (Marea Britanie) castiga 7 milioane de lire pe an din vanzari directe si a fost desemnata numarul 1 in 2013

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

A construit de la zero o afacere în vânzări directe și a primit un premiu râvnit. Gail Reynolds din Alvechurch, Marea Britanie, era o mamă care căuta o soluție financiară pentru a-și putea crește singură copiii atunci când a decis să înceapă vânzarea de produse Avon. Ea conduce în prezent o rețea de 2.700 de membri, cu o cifră de afaceri anuală de 7 milioane lire și tocmai a fost desemnată Distribuitorul anului 2013 de către Asociația de Vânzări Directe din Marea Britanie.

La 41 de ani, a fost recunoscută pentru realizările sale în cadrul industriei și pentru rolul ei inspirațional pentru alți antreprenori, femei și mame care au văzut-o călătorind la Bruxelles pentru a susține discursuri în UE și pentru a-și publica o carte premiată, “Mum’s The Word”.

Gail a declarat pentru Standard, că ea tocmai se mutase într-o nouă zonă atunci și a simțit că înscrierea în Avon îi va da posibilitatea de a-și face noi prieteni și de a nu se mai simți izolată.

“Oameni din întreaga lume încep un astfel de proiect pentru o mulțime de motive, fie că este vorba de un venit suplimentar pentru a-și plăti facturile sau altceva. În 24 de ore am avut șase clienți noi, moment în care am spus că este ceea ce vreau să fac”, a mai declarat Gail. “A fost o adevărată dezvoltare personală în afaceri și m-a învățat cum să-mi fac prieteni, să întâlnesc oameni noi și să câștig bani. Încă mă mai trezesc gândindu-mă oare ce oameni voi mai întâlni astăzi și sunt dornică să inspir oamenii să facă ceea ce am făcut eu. Mi-a schimbat întreaga perspectivă asupra vieții, să devin independentă a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată, căci mi-a permis atât să mă dezvolt personal, cât și să fiu acasă cu copiii mei”.

“Când mi-au strigat numele la decernarea premiului am fost absolut uimită”, a adăugat ea. “Aș dori să devin portavocea oamenilor care nu cred că pot face acest lucru și să inspir alte femei. Mi-aș dori să scriu mai multe cărți, să vorbesc mai mult  și să fac mult coaching și dezvoltare. Deși este un mediu feminin , eu aduc o mulțime de bărbați în afacere. Cel puțin în Marea Britanie, aș dori să fiu recunoscută ca speaker”, a mai spus Gail Reynolds.

Sursa: Standard

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar