Freeways a lansat două noi game de produse. Despre ce este vorba

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

FreewaysFreeways a lansat două noi game de produse în cadrul seminarului de pregătire care a avut loc la Predeal în perioada 24-25 februarie.

Gama de îngrijire a tenului conține demachiant, tonic, cremă și ser de față, potrivit informațiilor oferite de companie, fiind vorba despre o gamă cu ingrediente organice, pe bază de uleiuri și extracte de plante naturale.

Suplimentele lichide, din gama de nutriție, sunt produse coloidale (aur și argint) și produse care se axează pe minerale (fier, cupru, mangan și zinc), acestea din urmă fiind notificate la Ministerul Sănătății.

În cadrul evenimentului de la Predeal, la care au luat parte peste 150 de participanți, au vorbit, printre alții dr. Florin Catană și dr. Cătălin Luca, precum și fondatorii Freeways România, Emil Cătrună și Iulian Prigoreanu.Freeways1

De asemenea, evenimentul a reprezentat și ocazia acordării primelor recunoașteri din istoria companiei, prin diplomele corespunzătoare nivelurilor de carieră de Argint, Aur, Platină și, cel mai mare atins până acum în companie, de Safir.

A fost cel mai consistent și mai puternic seminar de până acum, spun fondatorii companiei, semn că Freeways începe să câștige încredere și să atragă parteneri independenți care vor să construiască pe termen lung.

Înființată în iulie 2016, Freeways Global este o afacere cu capital 100% românesc, cu o investiție inițială de aproximativ 1.000.000 de euro. Aceasta investiție constă în modernizarea utilajelor și achiziția de materie primă pentru a putea susține producția și distribuția la nivel european. De asemenea, un buget important a fost alocat pentru cercetare și dezvoltare.

Grupul de firme din care face parte Freeways Global are două unități de producție, la Brașov și București, care asigură o mare parte din produsele din portofoliu. Pentru restul produselor producția a fost externalizată către parteneri din afara țării.

Conducerea firmei este asigurată de cei doi fondatori: Emil Cătrună și Iulian Prigoreanu.

Compania românească de vânzări directe Freeways Global și-a deschis oficial porțile pe 23 septembrie 2016 la Crystal Palace Ballrooms din București.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar