Franţa lansează diplomă universitară în specializarea vânzări directe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Convention upec fvdFederaţia de Vânzări Directe (FVD – Fédération de la Vente Directe) – corespondentul DSA în Franţa, precum şi Universitatea Paris-Est Créteil Val de Marne (UPEC) lansează prima diplomă academică din Europa dedicată vânzărilor directe în septembrie 2015. Diploma de licenţiat (trei ani) este intitulată „Marketing and Management in Direct Selling”.

Programul va fi predat de lectori şi profesori universitari de la UPEC, precum şi de lideri în vânzări directe care sunt membri FVD. Studenţii vor beneficia de pregătire profesională solidă în vânzări directe şi vor fi instruiţi să lucreze în departamentele de marketing sau vânzări ale companiilor de vânzări directe.

„Este un pas important pentru recunoaşterea industriei în cadrul instituţiilor publice din Franţa, dar şi din toată Europa. Mulţumim WFDSA (Federaţia Mondială a Asociaţiilor de Vânzări Directe) pentru ajutorul şi sprijinul continuu în acest context.”

         Philippe Jacquelinet, Preşedinte FVD; Jacques Cosnefroy, Secretar General FVD

FVD are rolul de a promova vânzările directe la nivel naţional în fiecare regiune din Franţa. Sediul său central este la Paris.

Sursa: fvd.fr

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar