Fox Business: Herbalife lanseaza campanie publicitara de 1 milion de dolari

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Herbalife_726Herbalife trece din nou la ofensivă de relaţii publice cu ajutorul unei campanii publicitare masive, care este de presupus că va fi pe radio, TV, print şi online.

Corespondentul senior FOX News Charlie Gasparino a relatat pe reţeaua FOX Business că producătorul de suplimente nutritive a creat o campanie „cu şapte cifre” prin care vrea să schimbe faţa companiei, continuând să-l preseze pe Bill Ackman şi compania sa Pershing Square. În cadrul emisiunii Countdown to the Closing Bell, Gasparino i-a declarat moderatoarei Liz Claman că accentul se va pune pentru început pe pieţele din Los Angeles şi Miami, eventual incluzând spoturi pe durata turneului NCAA March Madness.

Relatarea vine o săptămână după ce un judecător din Los Angeles a respins un proces al acţionarilor Herbalife, care au reclamat că au pierdut bani pentru că Herbalife operează o schemă piramidală. Procesul a reliefat multe din acuzaţiile aduse Herbalife de către investitorul activist Ackman în campania sa care a durat doi ani, în care a discreditat compania ca fiind o afacere ilegală care îşi transformă distribuitorii în victime.lawsuit

Judecătorul districtual american Dale S. Fisher a decis că „reclamanţii nu au demonstrat că acuzaţiile investitorului activist Bill Ackman au dovedit fraudă a Herbalife”, potrivit AP. Negăsind vreo probă de reprezentare ilegală din partea Herbalife, judecătorul a respins acuzaţia că Herbalife a produs pierderi acţionarilor săi.

„Herbalife salută decizia Curţii Districtuale a SUA pentru Districtul Central al Californiei de a respinge cauza. […] Aşa cum am declarat în repetate rânduri, suntem încrezători în fundamentele solide ale modelului de afacere şi rămânem hotărâţi să ajutăm oamenii şi comunităţile să-şi îmbunătăţească nutriţia.”

Comunicat Herbalife

Compania de nutriţie Herbalife, cu sediul în Los Angeles, a avut o creştere cu 40% a preţului acţiunilor în martie.

 

Sursa: directsellingnews.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar