ForeverGreen, crestere de 280% în Orientul Mijlociu si Africa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

ForeverForeverGreen Worldwide Corporation, o companie de top în domeniul marketingului direct şi furnizor de produse axate pe sănătate, a anunţat o creştere enormă în Orientul Mijlociu si Africa pentru ianuarie 2015. Din ianuarie 2014 în ianuarie 2015, vânzările în regiune au crescut cu peste 280%.

ForeverGreen profită de oportunităţile fără precedent într-un număr de pieţe emergente din Orientul Mijlociu si Africa prin înregistrarea unor produse şi stabilirea imediată a unor facilităţi în ţări cheie precum Ghana, Nigeria, Coasta de Fildeş, Uganda, Tunisia şi Maroc.

În această lună, februarie 2015, ne aşteptăm ca vânzările să crească cu 200% lună de lună, continuând trendul puternic început în ianuarie. Înregistrarea produsului nostru într-o serie de state va determina o creştere spectaculoasă a posibilităţilor noastre de marketing, având ca rezultat vânzările noastre. Oferim suport logistic îmbunătăţit, precum şi acces mai uşor a liderilor la management, astfel încât anticipăm că regiunea va avea mari creşteri în 2015.

Joe Jensen, vicepreşedinte Vânzări, ForeverGreen

Creşterea previzionată pentru Orientul Mijlociu şi Africa va determina ca Forever să atingă sau chiar să depăşească venituri de 90-100 milioane de dolari în 2015.

 

Sursa: businessforhome.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar