Forever Living si Oriflame, in Singapore pentru evenimentele internationale din 2015

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

incentive1Singapore reprezintă o locație atractivă pentru evenimentele la nivel mondial ale companiilor de vânzări directe, având ca oaspeţi companiile Forever Living şi Oriflame în 2015. Oriflame îşi va ţine adunarea mondială în Singapore în aprilie 2015, cu 3.000 de distribuitori care se vor bucura de un pachet de programe care include o zi de distracţie pe insula Sentosa, unde vor avea acces liber la atracţii precum Universal Studios şi Acvarium, totul culminând cu o petrecere pe plajă la Siloso Beach.

Agnieszka Suliborska, manager conferinţe şi evenimente la Oriflame Cosmetics, care va organiza Conferinţa Diamanţilor anul viitor în Singapore, declară: „Singapore este un loc fabulos pentru a găzdui evenimente de mare amploare. Calitatea hotelurilor, opţiuni de divertisment variate şi calitatea serviciilor sunt factori cheie care te îmbie să alegi Singapore ca gazdă pentru evenimentele noastre.

Încă mai important, Singapore este unul dintre oraşele cele mai bine conectate din lume, şi asta a făcut posibil ca 1.000 de delegaţi din 40 de ţări de pe patru continente să ajungă fără nicio grijă.”

Tot Singapore este locul de întâlnire ales și pentru Convenția USANA Asia & Pacific 2015, Convenția BestWorld 2015 și Conferința mondială anuală Jeunesse Global Expo Unite. La cele cinci evenimente sunt așteptați să sosească peste 30.000 de participanți.

Sursa: Conference & Incentive Travel

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar