Fondatoarea OneCoin, Ruja Ignatova: Vreau ca în 5 ani OneCoin să fie criptomoneda numărul 1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2,33 out of 5)
Încarc...

diamFondatoarea companiei OneCoin, Ruja Ignatova, a participat, sâmbătă, la București, la cel mai mare eveniment OneCoin organizat în Europa. La o săptămână de la anunțul unirii SiteTalk cu OneCoin, evenimentul din România a atras participanți din mai multe țări, pentru a afla noutăți despre companie chiar de la fondatoarea acesteia.

Evenimentul a marcat și noile calificări în planul de carieră OneCoin realizate de membrii din România. Menționăm aici, dincolo de noile niveluri de Safir și Rubin, două noi calificări la nivelul de Diamant, realizate de Marian Grigore și Cristi Călina.

În urmă cu șase săptămâni, când am fost pe scena Forumului organizat de The Economist am spus că noi, cei din Europa de Est nu trebuie să copiem statele din Vest. OneCoin a început în Europa de Est și sunt foarte mândră de acest lucru. Cred că putem și noi să inovăm și să fim lideri – și-a început discursul fondatoarea OneCoin.

Valoarea criptomonedei este dată de brand. Nimeni nu cumpără o monedă dacă nu este cunoscută. Din acest motiv e important faptul că săptămâna trecută ni s-au alăturat cei 400.000 de membri SiteTalk, aceștia fac moneda noastră mai valoroasă. Din acest motiv nu sunt speriată dacă apare o monedă nouă, noi avem deja 1,3 milioane de membri, au ceva de muncă astfel încât să ne prindă din urmă, a explicat Ruja Ignatova.

Criptovaluta devine cu adevărat vaoroasă atunci când o poți folosi oriunde, a adăugat Dr. Ignatova. Sunt două miliarde de oameni care nu pot folosi sistemul bancar și folosesc Western Union. OneCoin este un competitor pentru Western Union, nu pentru bănci, a mai spus Ruja Ignatova, care și-a exprimat intenția ca în 5 ani OneCoin să fie criptomoneda nr 1.

Mai multe informații despre viziunea fondatoarei OneCoin și direcțiile de dezvoltare a companiei aflați din înregistarea de mai jos care conține discursul ținut la București de Ruja Ignatova.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar