Fondatoarea OneCoin, Ruja Ignatova, vorbește despre criptovalută la Summitul european organizat de The Economist

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

SummitFondatoarea companiei OneCoin, Dr. Ruja Ignatova, va fi speaker la cea de-a patra ediție a Summitului Europei de Sud-Est, organizat la Sofia de The Economist Events, în 14 și 15 octombrie 2015. 

În ceea ce privește economia, Europa este martora unei dezvoltări cruciale în zona euro, țările din zona euro încercând să își stabilizeze economiile, menținând momentumul reformelor structurale și întorcându-se pe calea creșterii și a competitivității. Provocarea constă acum în modul în care UE poate să-și întărească politicile economice și monetare, ca și cooperarea și integrarea statelor membre – se  arată pe site-ul evenimentului care caută răspunsuri la întrebările: Care este strategia de întoarcere la creștere economică?  și Cum pot UE și instituțiile europene să ajute țările să ajungă la redresarea economică?

Miniștri, reprezentanți ai Comisiei Europene, șefi de organizații și  instituții financiare vor participa la summit, scriu organizatorii, pentru o întâlnire de brainstormig și schimb de păreri cu decidenți din politică, finanțe, mediul de business sau academic despre strategia de creștere economică, în timp ce speakerii vor fi încurajați să discute deschis despre schimbările semnificative și oportunitățile de business din această zonă.

Despre ce va vorbi Ruja Ignatova la Summitul organizat de The Economist? Desigur, despre viitorul modalităților de plată.ruja Mai exact, va aborda, alături de directorul general al Visa Europe pentru Grecia, Cipru și Bulgaria, Nikos Kabanopoulos, temele: revoluția sectorului financiar prin criptovalută și plățile digitale în economiile moderne.

Dr Ruja Ignatova este fondatoarea OneCoin – o companie care oferă o abordare inovativă în ceea ce privește realizarea investițiilor și a tranzacțiilor mai rapid, mai ușor, mai sigur și mai convenabil – se arată în prezentarea acesteia în tabloul de speakeri al summitului. Cu perspectiva sa unică asupra viitorului tranzacțiilor, Dr. Ignatova și-a propus să schimbe modul de gândire al oamenilor despre investiții și tranzacții. Când a fondat OneCoin, a făcut primul pas în crearea unei criptomonede de top la nivel mondial.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar