Fondatoarea Nu Skin Sandie Tillotson, pentru prima dată în Europa Centrală și de Est

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

sandie-tillotsonEveniment major Nu Skin în Europa Centrală şi de Est. În perioada 4-6 noiembrie, va avea loc în Ungaria, la Balaton, Success Summitul 2016. Manifestarea organizată de OTG (One Team Global) o va avea ca invitată pe Sandie Tillotson, un nume important din industrie, care va dezvălui secretele succesului alături de fiul ei, Derek Tillotson, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori independenţi ai companiei. În cele trei zile ale Success Summitului vor fi organizate conferinţe ştiintifice, de business şi training cu cei mai mari lideri din această parte a continentului. Este pentru prima dată când Sandie Tillotson vine în această zonă a Europei.

Sandie Tillotson este unul din cei trei fondatori ai companiei Nu Skin. În anul 1984, ea a ajutat la dezvoltarea liniei de produse originale Nu Skin şi la stabilirea Planului de Marketing unic global al companiei. Tillotson a fost, de asemenea, membru al Consiliului Director al companiei, până în anul 2012. Sub îndrumarea sa, Nu Skin s-a transformat într-o companie globală antiaging cu mai multe miliarde de dolari încasate anual, în 54 de ţări.

Încă din 1993, revista Working Woman a numit-o pe Sandra Tillotson unul dintre primii 10 proprietari de afaceri de sex feminin din SUA. În anul 2001, revista Feminine Fortunes i-a acordat onoarea de a fi una dintre cele 50  de “Femei ale Noului Mileniu”, alături de Katie Couric, Oprah Winfrey și Sandra Day O’Connor. În 2011, Sandie a fost recunoscută de revista Utah Business ca fiind una dintre cele mai importante 30 de femei din Statele Unite. În 2015, a primit prestigiosul “Mover and Shaker Trailblazer Award” din partea Asociaţiei Naţionale a Femeilor Proprietari de Afaceri (NAWBO), pentru conducerea sa inspirată, munca dedicată şi serviciile aduse comunităţii statului Utah.

Sandie Tillotson este, de asemenea, implicată în mai multe misiuni filantropice. Este unul dintre administratorii Fundației Force for Good, o iniţiativă privată ce are ca scop îmbunătăţirea vieţii copiilor din întreaga lume, oferindu-le speranța într-o viață lipsită de boală, analfabetism și sărăcie. Este vicepreşedintele Seacology, o organizație internațională non-profit de mediu, care se concentrează pe salvarea speciilor pe cale de dispariție, habitate și culturi din insulele din întreaga lume. Sandie Tillotson este licenţiată în ştiinţele educaţiei la Brigham Young University şi a predat la diverse şcoli publice din Utah.

Derek Tillotson a fost literalmente născut în Nu Skin. Sandie Tillotson era însărcinată cu el atunci când ea și ceilalți doi fondatori au creat compania, iar el a participat la primdereck-tillotsona sa întâlnire Nu Skin când avea doar șapte zile. Derek însuşi a devenit distribuitor când era în ultimul an de liceu şi şi-a construit afacerea în timpul colegiului. Îi este recunoscator soţiei sale M’Kenzie, deoarece l-a luminat cu privire la “De Ce-ul” său.

Prin muncă, Derek a fost în stare să creeze acea viață de care el și M’Kenzie se bucură acum, cu fiica şi cei doi fii ai lor. Deşi provine dintr-o familie extrem de bogată, a preferat să pornească de la zero, devenind de curând unul dintre cei mai tineri milionari ai companiei. Derek spune că prima sa motivație pentru a deveni distribuitor Nu Skin a fost Scannerul Biofotonic. “Nu am vrut să ratez oportunitatea”, spune el. “Am urmărit destule valuri venind şi plecând și nu am vrut să ratez asta… frica de a pierde m-a făcut să iau măsuri. Să-mi construiesc propria reţea”.  Derek are acum dezvoltatori independenţi pe toate continentele.

Grupul invitatilor la Success Summit-ul din 4-6 Noiembrie 2016, Club Tihany,summit Balaton – Ungaria, cuprinde conferențiari de exceptie. Astfel, pe scenă se vor afla: Sandie și Derek Tillotson (SUA), Cherrie și Sean Brady (SUA și Australia), Vaczy Karoly (Ungaria și SUA), Diana și Jeff Zisselman (SUA și Ungaria), Niclas Osterberg (Suedia și UK) și Kata Pal (Vicepresedinte de Vânzari Nu Skin EMEA și Coordonator al Nu Skin Europa Centrală și de Est).

– Cherrie si Sean Brady (SUA si Australia) – 10 milioane de $ câștigate din Nu Skin

– Vaczy Karoly – 5 milioane de $ câștigate din Nu Skin

– Diana și Jeff Zisselman, Niclas Osterberg și Derek Tillotson (SUA) – peste 1 milion $ fiecare câștigat din Nu Skin.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar