Fondatoarea Jeunesse Wendy Lewis, printre cele mai influente femei din industria vânzărilor directe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Wendy LewisWendy Lewis, fondatoarea Jeunesse Global, a fost a fost desemnată de Direct Selling News (DSN) printre cele mai influente femei din industrie. DSN a realizat acest top doar în trei ani, 2012, 1014 și 2017, iar Wendy Lewis a fost inclusă de fiecare dată printre cele 20 de femei din acest clasament.

Publicația a dedicat în decembrie un număr special femeilor din zona de leadership, pe baza funcțiilor de conducere deținute în companii care figurează în lista globală a celor mai mari 100 de companii de vânzări directe și a companiilor care au înregistrat creșteri considerabile în ultimii ani.

Lewis a fondat Jeunesse împreună cu soțul ei Randy Ray în 2009. Compania a figurat în 2012 în TOP 100 pe locul 82. Astăzi Jeunesse se află în Top 20 pe locul 14 și a fost recompensată cu DSN Bravo Growth Award în 2017 pentru creșterea vânzărilor anuale la 1 miliard de dolari din 2014 până în 2016.

Industria vânzărilor directe le-a oferit oportunități remarcabile femeilor, indiferent de carieră și situație, printre acestea incluzându-mă și pe mine. Sunt încântată să mă număr printre aceste femei extraordinare care au contribuit la creșterea industriei și mulțumesc Direct Selling News pentru această onoare, a spus Lewis.

Celebrul cuplu are la activ mai multe încercări antreprenoriale, însă cu Jeunesse a avut un succes răsunător. Dacă vreți să vedeți ce înseamnă succes răsunător, iar cifra de afaceri de 1 miliard de dolari nu vă oferă un reper suficient, vă invităm să aruncați o privire, dând click pe acest link, la proprietatea imobiliară în valoare de 16 milioane de dolari pe care cei doi și-au cumpărat-o în 2016.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar