Fireflies.com, noua platformă online a companiei Swiss Halley

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 3,13 out of 5)
Încarc...

fireflies

Evenimentul internațional al companiei Swiss Halley, desfășurat vara aceasta în Turcia, a adus o serie de noutăți pentru amatorii de turism sau de business în acest domeniu. Prima dintre acestea este lansarea noului website pentru turism al companiei Swiss Halley, Fireflies.com.

Accesarea platformei Fireflies se poate face printr-un link de recomandare primit de la unul din membrii actuali, astfel încât oricine dorește poate deveni membru și utilizator al acestui concept cu titlu gratuit. O altă opțiune este aceea de a deveni utilizator cu drepturi multiple, prin achiziționarea unuia dintre pachetele de călătorii oferite de companie.

Dincolo de faptul că sistemul este mult mai accesibil clienților dornici de călătorii, o altă noutate este aceea că platforma vine și cu oferte pentru bilete de avion, precum și bilete pentru evenimentele locale din orașele unde călătorim.

Vești bune în această vară și pentru distribuitorii independenți ai companiei: aceștia pot câștiga din rulajele făcute pe toate palierele de clienți și din toate serviciile turistice. Sistemul de bonificații a fost modificat, urmarea fiind aceea că recompensează mult mai eficient distribuitorii activi, veniturile medii lunare dublându-se.

Ramura de turism online a companiei elvețiene Swiss Halley a fost fondată în 2011, fiind condusă de Ulrich Marki. Sistemul Fireflies are în acest moment peste 100.000 de membri la nivel mondial (fiind prezent în 77 de țări) și peste 5.000 în România.

Evenimente organizate Fireflies au loc săptămânal în Brașov (în zilele de marți, ora 18.00, în Hotel Kronwell, str. Gării nr. 7) și București (joia, cu începere de la ora 18.30, în  Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A). Prezentări periodice au loc și în alte orașe, printre care: Arad, Oradea, Cluj, Timișoara, Deva, Tg. Mureș, Iași, Bacău, Craiova, Rm. Vâlcea.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar