FINCLUB, lansat oficial în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

FinÎn data de 04.04.2017 a avut loc la Bucureşti, la Hotel Caro, prima întâlnire cu susţinătorii FINCLUB, ocazie cu care această companie de vânzări directe, care activează pe piața europeană de 25 de ani, s-a lansat oficial în România.

Daniel Burawa, director pentru România și Slovacia: Suntem o companie familială, care a început afacerea sa într-un orăşel mic în Republica Cehă. Azi colaborează cu noi mai mult de 40.000 membri şi 2000 medici din 8 state ale Europei centrale. Compania noastră FINCLUB este cel mai mare distribuitor de suplimente alimentare naturale produse în Finlanda. Colaborează cu noi peste 2000 medici asociaţi în Gremiul medical Finclub. Aceşti experţi constituie garantul informaţiilor publicate şi a întregului nostru program de îngrijire a sănătăţii. Datorită acestei colaborări, compania poate oferi clienţilor săi consultanţă medicală. fin1

Această primă întâlnire, pe care ne-au ajutat să o organizăm la Bucureşti doamna Adriana Ardelean (farmacist) şi doamna Elena Spânu (specialist medicina integrativa), a fost axată pe prezentarea produselor şi a experienţelor noastre pentru publicul larg şi experţi. Aş dori să mulţumesc frumos pe această cale tuturor celor implicaţi în desfășurarea evenimentului, pentru atmosfera uimitoare. În toată perioada de când sunt în firmă, nu am trăit niciodată aşa o întâlnire încărcată emoţional – a spus Daniel Burawa pentru MLM News.

Noi credem, că România are un mare potenţial în ceea ce priveşte MLM-ul şi suntem pregătiţi  pentru acestă provocare. Domnul Trojak – fondatorul FINCLUB a constituit o companie, care să aducă sănătate oamenilor cu sprijinul naturii şi în acelaşi timp să-i ajute şi financiar. Această idee reuşim să o punem în aplicare cu succes şi ne bucurăm că datorită FINCLUB TRANSYLVANIA o vom răspândi şi în ţara dumneavoastră. Mai multe informaţii despre companie le găsiţi pe www.finclub.ro, iar în curând vă puteţi bucura de deschiderea noului centru de distribuţie în Bucureşti – deja lucrăm la el intens – a mai spus Daniel Burawa.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar