Finclub a deschis porțile primului centru din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Fin1 În 21 iunie 2017, la mai puțin de trei luni de la primul eveniment organizat de Finclub International în Romania, compania a deschis porțile unui sediu în București. Deschiderea a fost marcată așa cum se cuvine, cu șampanie, în compania unui grup de aproximativ 40 de colaboratori apropiați.

Avem 9 sedii în Europa, dar acesta vă pot spune că este cel mai frumos, a spus, în discursul inaugural, Daniel Burawa, director pentru România și Slovacia. Acesta a ținut să mulțumească în mod speciaIMG_3298l Adrianei Ardelean (farmacist) şi dr. Elena Spânu (specialist medicina integrativa) pentru eforturile depuse în vederea deschiderii noului centru Finclub.

Sediul Finclub se află în clădirea Prosper Center din Str. 13 Septembrie. De altfel, numele străzii l-a inspirat pe Daniel Burawa, care a ales ca evenimentul dedicat deschiderii oficiale a pieței din România pentru Finclub să aibă loc în data de… 13 septembrie. Evenimentul se anunță unul special, cu participarea unor medici specialiști și a uFinnor reprezentanți din top managementul companiei. Tot pentru această dată a fost programată și festivitatea de inaugurare a centrului Finclub, panglica urmând să fie tăiată de Președinta companiei, Markéta Trojak.

Fondat într-un orăşel din Republica Cehă în urmă cu 25 de ani de Marketa și Jan Trojak, Finclub colaborează în prezent cu peste de 40.000 membri şi 2.000 medici din 9 state ale Europei centrale. Furnizorul exclusiv al suplimentelor nutritive oferite de Finclub este compania Hankintatukku Oy cu sediul în Helsinki. Potrivit informațiilor oferite de Finclub, producătorul finlandez este unul de elită: a fost premiat de Ministerul Industriei şi Comerţului, iar produsele sale sunt evaluate în laboratoare acreditate, ale căror rezultate sunt urmărite de Consiliul Naţional al Sănătăţii din Finlanda.

IMG_3285

IMG_3291

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar