Familia DeVos, fondatoarea Amway, a donat 500.000 de dolari pentru familiile afectate de masacrul din Orlando

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

DeVosFamilia DeVos şi echipa profesionistă de baschet pe care o deţine, Orlando Magic, au donat jumătate de milion de dolari pentru susţinerea familiilor victimelor carnagiului care a avut loc în clubul de noapte gay Pulse, informează Michigan Live.

Familia din West Michigan a donat 400.000 de dolari, în timp ce Magic a donat 100.000$ fundaţiei non-profit OneOrlando Fund, creată pentru a ajuta familiile care au avut de suferit după masacrul care a cutremurat lumea. Cel care a anunţat donaţia pe Twitter este chiar primarul oraşului, Buddy Dyer.

Donaţia are şi o semnificaţie aparte, întrucât familia condusă de Rich DeVos, cofondator Amway, are reputaţia de a fi anti-gay, după ce a investit milioane de dolari în lupta împotriva legalizării căsătoriilor între homosexuali.

În noaptea de 11 spre 12 iunie, Omar Mateen, presupus simpatizant al Statului Islamic, cu origini afgane, a deschis focul într-un club gay, omorând 49 de oameni şi rănind încă 53. O tragedie care a cutremurat lumea întreagă şi la care fondatorii Amway au răspuns prompt, contribuind cu o sumă substanţială.

Foto: Familia DeVos (sursa foto: Michigan Live)

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar