Fă cunoștință cu starurile vânzărilor directe din UK în 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

DSAukDSA (Direct Selling Association) UK a anunțat câștigătorii Stars of Direct Selling 2017 în cadrul unei ceremonii organizate la sfârșitul lunii octombrie în Leicester. Asociația britanică este una dintre cele  mai active din Europa. Fondată în 1965, aceasta include 130 de companii membre care totalizează 500.000 de parteneri independenți.

Iată căștigătorii premiilor oferite de Asociația din Marea Britanie în 2017:

Marele câștigător a fost Paul Bond, de la Avon, care a obținut premiul cel mai important – „The Direct Seller Star of the Year” (Reprezentantul Anului). Coco Chong – reprezentând Amway – a obținut premiul „Direct Selling Rising Star of the Year” (Steaua în Ascensiune a Anului). Premiul cel mare la categoria „Young Direct Seller of the Year” a fost obținut de Grace Mecklenburgh, din partea Cambridge Weight Plan. Bridget Long, de la Nu Skin, și Fran Soleilhac, de la Cambridge Weight Plan, au obținut împreună premiul cel mare la categoria „50+ Direct Seller of the Year” (Reprezentantul Anului cu vârsta de peste 50 ani, vezi foto articol).

Premiul pentru „Mentorul Anului din Direct Selling” a fost acordat de DSA UK lui Jackie Venables, de la Oriflame, iar Danielle și Ross Kumrou au obținut locul întâi la categoria „Parteneriatul Anului”.

Lista completă a categoriilor și câștigătorilor, precum și fotografii de la gala de decernare a premiilor „Stars of Direct Selling 2017” o puteți găsi pe site-ul Asociației de Direct Selling UK.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar