"Women Entrepreneurs – five pillars for growth": Expozitie de trei zile pentru femeile antreprenor, organizata la PE din Bruxelles

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

European Direct Selling Association (Seldia) organizează o expoziție de trei zile dedicată femeilor antreprenor, denumită “Women Entrepreneurs – five pillars for growth”. Evenimentul are loc între 19 și 21 februarie 2013 în clădirea Parlamentului European din Bruxelles. Expoziția Seldia este găzduita de Malgorzata Handzlik (PPE) și Lidia Geringer, membre ale Parlamentului European, și își propune să promoveze antreprenoriatul feminin în Uniunea Europeană, aducând în atenția politicienilor aspectele care împiedică dezvoltarea acestuia.

“Contribuția femeilor în economie este imensă, acestea jucând un rol activ atât în producție, cât și în lanțul de consumatori. Statistici recente ale Comisiei Europene arată că Europa are încă puține femei antreprenor. Doar 34,4 % din antreprenori în UE sunt femei, acestea lovindu-se de multe bariere, inclusiv legate de educație, lipsa relațiilor, lipsa inițiativelor guvernamentale, nevoia de idei inovative și acces la finanțare.” – arată Seldia într-un mesaj postat pe site-ul evenimentului.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina dedicată expoziției –  www.women-entrepreneurs2013.eu.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar