Eveniment special Rain Day la București

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

A venit ploaia la București. Nu este vorba de ploaia care ne mai răcorește după un cod portocaliu de caniculă, ci de un seminar special Rain Day organizat de compania Rain International. Peste 100 de parteneri independenți și invitați au participat la evenimentul care a avut loc pe 14 iulie, la Hotel Capital Plaza.

Produsul emblematic al companiei, Soul, a fost prezentat în cadrul seminarului de medicul Lucia Bubulac, un practician cu experiență de 20 de ani, dar și o prezență extrem de plăcută, așa cum și-a obișnuit publicul în emisiunile sale Natura Medica de la B1 TV.

De remarcat prezența în România a conducerii companiei la nivelul cel mai înalt, respectiv directorul general pe Europa, Aaron Palmer, și președintele companiei, Byron Belka. Seminarul din România a fost premergătorul unui alt eveniment important pentru companie: pe 21 iulie va avea loc, la Budapesta, inaugurarea sediului central european Rain International.

Rain International este înființată în 2011 și se dezvoltă pe nișa suplimentelor alimentare pe bază de semințe. În Europa a pornit extinderea într-un mod atipic, am putea spune, din Est, mai exact din România și Ungaria, acest lucru constituind o premieră pentru România. În România sunt peste 300 de persoane înregistrate în Rain International, parteneri independenţi şi clienţi.

[slideshow post_id=”1318″]

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar