Eveniment regional Nu Skin, la București

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

spiridonUrmătorul eveniment regional Nu Skin va fi organizat de OTG (One Team Global) la București. Acesta va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, între orele 11.00 și 14.15, la Athenee Palace Hilton, Sala Regina Maria.

Programul conferinței include informații despre oportunitatea Nu Skin și dezvoltarea afacerii, oferite de câțiva lideri de top din România – Răzvan și Andreea Spiridon și de Răzvan Boji. De asemenea, conferința include informații despre tehnologia și știința ageLOC din spatele produselor companiei, care vor fi oferite de Dr. Simona Stroilescu.

Fondată în 1984, compania Nu Skin demonstrază tradiţia inovării prin portofoliul vast de produse anti-aging, oportunitatea afacerii independente şi iniţiativele de responsabilitate socială. Conducerea ştiinţifică a companiei atât în domeniul îngrijirii pielii, cât şi al nutriţiei au făcut din Nu Skin un lider de vârf în anti-aging. La loc de cinste între produsele anti-aging se află noua linie ageLOC. Una dintre cele mai mari companii de vânzări directe la nivel mondial, Nu Skin operează în 53 de pieţe și este cotată la NYSE (New York Stock Exchange) sub indicativul „NUS”.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar