Eveniment organizat de Jeunesse la Constanța

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

JeunPrimul eveniment oficial organizat de compania Jeunesse anul acesta va avea loc la Constanța (Hotel Ibis), în 15 și 16 iulie.

Reprezentanții companiei care vor fi prezenți la eveniment sunt Vlad Hadji, general manager, și Liliya Martinovich, director de marketing. Tot printre invitații speciali se numără și Eric Clerc, nivel de Smarald, unul din liderii Jeunesse din Franța.

Liderii locali care vor urca pe scena evenimentului sunt Cristian Tuns și singurul Rubin Director Jeunesse din România, Edy Ardeleanu. Informațiile despre produsele companiei vor fi oferite de Cristian Ionescu, consultant în nutriție.

Potrivit unui obicei iubit de participanții la evenimentele Jeunesse, invitații vor fi răsfățați cu o serie de tombole cu produsele Jeunesse, dar  și cu o tombolă specială al cărei premiu va fi un iPhone7.

Fondată în 2009, compania americană Jeunesse a avut un start foarte bun, atingând în doar 6 ani vânzări de un miliard de dolari. În prezent, produsele de nutriție, antiaging și de îngrijire a pielii ale companiei Jeunesse pot fi cumpărate în peste 150 de ţări. Pe piaţa din România, Jeunesse a intrat pe 26 martie 2016.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar