Eveniment oficial, organizat la Constanta de liderii locali Jeunesse!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

jeunesseOdata cu evenimentul European din 16-17 Aprilie de la Roma, unde au participat peste 5000 parteneri, Jeunesse a lansat noua bautura energizanta naturala cu 4 gusturi diferite, NEVO, si totodata a anuntat oficial deschiderea pietei europene, drept pentru care a si inceput ca lunar sa organizeze evenimente oficiale in toata Europa.

Conferința oficiala din Romania va avea loc la Constanta in 15 mai si il are ca invitat special pe Vlad Hadji, General Manager Jeunesse Rusia.
Evenimentul se va desfasura in doua sesiuni si va avea loc in sala Ovidius din incinta Hotelului Ibis, iar inregistrarea participantilor va avea loc intre orele 10.00 -11.00.

Vorbitorii vor aborda teme interesante atat pe zona antreprenoriala, motivatie cat si despre viziunea companiei. De asemenea, va fi abordata o tema extrem de actuală – tendintele antiaging -, tema abordata de un specialist in domeniu, Dr. Saidac Mihaela, specialist chirurgie generala, chirurgie estetica si Biorestructurare faciala.

Speakerii evenimentului:

Vlad Hadji, General Manager Jeunesse pentru Rusia si CSI

Dr. Saidac Mihaela, specialist chirurgie generala, chirurgie estetica

Venera Blendea, Antreprenor,

Gary Waddington, Online Expert Manager

Gigi Popa – Networker si Antreprenor

Cristian Tuns – Antreprenor

Cristina Tudor – Networker si colaborator Jeunesse

Cristiana Georgiana Dumitru – Nutritionist

Edy Ardeleanu – Cofondator T.G.M si networker

Trandafir Florina – MC

Pe parcursul evenimentului vor fi mai multe sesiuni de tombole unde vor fi oferite ca si premii produsele companiei Jeunesse, din gama de ingrijire a pielii, cat si nutritive. La finalul evenimentului va fi tombola speciala unde ca si premiu va fi oferit un iPhone 6.

Partenerii calificați la anumite niveluri de carieră vor beneficia de recunoasteri și de un training exclusiv in partea a doua a evenimentului.

Liderul de proiect, Edy Ardeleanu: O echipa de profesionisti vor expune informatii de inalta calitate la Conferinta din 15 mai! Acest eveniment vine la 1 an de cand am inceput colaborarea cu Jeunesse, de dupa fuziunea cu MonaVie, si ne madrim sa anuntam ca avem parteneri care vor fi recunoscuti la niveluri mari in cariera, Perla si Safir Executive, dar si primul nivel in Romania de Rubin Director, nivel pe care eu si Valentina Stamate il vom atinge in luna aceasta. Cum aceste realizari trebuiesc sarbatorite, seara, dupa eveniment va fi un dinner night oferit de catre companie, la care vor fi invitati toti partenerii care au nivelul de Perla si mai sus, dar si speakerii evenimentului.  Vom lua cina impreuna cu reprezentantul companiei intr-un restaurant luxos din centrul vechi al Constantei.
Multumesc tuturor celor care au fost si sunt inca alaturi de mine si celor care sunt indecisi le transmit ca merita sa vina alaturi de noi pentru ca Jeunesse este realmente o companie care ofera oamenilor sansa reala pentru a avea o viata mai buna si fericita.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar