Eveniment național Jeunesse România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

jeunesse1În 24 mai 2019, Baia Mare găzduiește Evenimentul Național Jeunesse din România. Dacă majoritatea marilor evenimente din zona vânzărilor directe au loc în Capitală, partenerii Jeunesse își dau întâlnire în nordul țării, unde se dezvoltă o echipă de distribuitori tineri și motivați, condusă de Cristian Tuns. Este al doilea eveniment de amploare organizat de compania americană la Baia Mare, primul fiind cel din 2017. 

Printre speakerii care vor urca pe scena Teatrului Municipal Baia Mare în 24 mai se numără Directorul General Jeunesse Rusia & CSI, Vlad Hadji, și Edy Ardeleanu, Rubin Director.

Programul va cuprinde informații despre produsele cosmetice de ultimă generație și despre posibilitatea dezvoltării unei surse suplimentare de câștig în parteneriat cu Jeunesse, dar și muzică și dans artistic. De asemenea, invitații vor putea participa la o tombolă cu premii valoroase, testări de produse și tombola specială pentru cei care devin parteneri.

2019 este important pentru Jeunesse, compania americană aniversând 10 ani. Jeunesse este una dintre puținele companii de vânzări directe care a depășit în 6 ani un miliard de dolari vânzări într-un an. Echipa din România a pornit în 2015, cu sprijinul liderilor asiatici Jirath Submongkonkul & Irawan Prajogo, după ce Jeunesse a achiziționat compania MonaVie.

Detaliile Evenimentului Național Jeunesse:Jeunesse

Baia Mare – 24 mai 2019, între orele 16,30 și 21,30

Teatrul Municipal Baia Mare

Cost bilet: 30 Ron

Contact: 0744 199 190

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar