Eveniment național Jeunesse la Constanța. Doi noi lideri în echipa din România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Eveniment_Jeunesse_RomaniaEveniment oficial organizat de compania Jeunesse în Romania, sâmbătă, 14 iulie, la Hotelul Ibis din Constanța. Conferința are loc într-un context extrem de onorant pentru echipa locală: în luna iunie, România a ocupat locul 3 în topul țărilor care au înregistrat cele mai mari creșteri în dezvoltarea afacerii Jeunesse, cu o creștere de 30%, după Finlanda și Islanda.

Reprezentanții companiei care vor fi prezenți la eveniment sunt Vlad Hadji, general manager, Luigi di Salvo, director pentru dezvoltare în Europa, care vine pentru prima data în România la un eveniment oficial.

Liderii locali care vor urca pe scena evenimentului sunt Edy Ardeleanu și Valentina Stamate – nivel de Rubin Director, Cristian Tuns, Robert Gargaianu, Cristina Stănoiu.

Vor fi recunoașteri pentru nivelele de cariera, echipa României mândrindu-se cu doi noi Safiri Executivi, Mariana Apostol, Daniela Miron!

Totodată, Jeunesse va relansa în România MonaVie Active Juice, un produs mult asteptat de consumatori! Potrivit unui obicei iubit de participanții la evenimentele Jeunesse, invitații vor fi răsfățați cu o serie de tombole cu produsele Jeunesse.

Fondată în 2009, compania americană Jeunesse a avut un start foarte bun, atingând în doar 6 ani vânzări de un miliard de dolari. În prezent, produsele de nutriție, antiaging și de îngrijire a pielii ale companiei Jeunesse pot fi cumpărate în peste 150 de ţări. Pe piaţa din România, Jeunesse a intrat oficial pe 26 martie 2016.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (3)

  1. Robert Gargaianu

    Intr-adevar, sambata aceasta capitala Romaniei se muta la Constanta! Te invitam si pe tine la acest eveniment unic, unde vei afla informatii despre un model de afaceri ce a revolutionat deja intreaga lume, iar acum devine din ce in ce mai cunoscut si in Romania. Ne vedem sambata, 14 iulie, la Hotel Ibis – sala de conferinte Prestige.
    Multumim mlmnews.ro pentru articol!

  2. Cristina Stanoiu

    Rezultatele muncii noastre au apărut și ne bucurăm că am contribuit la creșterea vânzărilor în Romania. Este o onoare și o mare bucurie pentru noi, ca numai după un an de activitate să urcăm pe scenă alături de acești invitați de excepție.
    Proud member of Jeunesse family!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar