Eveniment Național Jeunesse la Baia Mare. Cristian Tuns, noul lider Jeunesse calificat la nivel de Rubin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

GrupJeunesseÎn 24 mai 2019, la Baia Mare, a avut loc evenimentul Național Jeunesse, la care au participat 250 de persoane. Deschiderea acestuia a fost făcută de Directorul General al companiei, Vlad Hadji, unul dintre susținătorii dezvoltării Jeunesse pe piața din România.

Evenimentul a prilejuit și lansarea noului produs Revitablu, un amestec vegetal de alge albastre-verzi, cătină și aloe vera cu pudră de apă de cocos. În pauză s-au degustat produsele Monavie și Zen Fuze. Tot în pauză participanții au putut testa Microcrema Instantly Ageless și fondul de ten NV.

De remarcat că în ultimele 3 luni, în regiunea de Nord a țării, se vede o creștere în compania Jeunesse, datorită unei serii de calificări:Jeun

  • nivel Executiv – Monica Sleam, Szasz Gyongyike, Mariana Olar, Lacrimioara Man, Ramona Grec, Natalia Filipan, Cristina Ciociu, Felicia Muresan, Mariana Cusner, Daniel Antal, Mirela Blaj
  • nivel de Jad- Ivanic Ramona, Cordea Andrea
  • nivel de Perla – Maria Fat, Dana Chis
  • nivel de Safir – Dana Juhasz
  • nivel de Rubin – Cristian Tuns. Cristian Tuns este de fapt și cel care dă viteză creșterii companiei Jeunesse în partea de Nord a țării și organizatorul evenimentului național din Baia Mare.

Nu în ultimul rând, invitații s-au bucurat momente artistice și de 32 de premii, constând în produse ale companiei Jeunesse, precum și un Smartphone.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar