Eveniment BusinessMark: Exportul de mărfuri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

facebook-deloitteSporirea numărului și a complexității tranzacțiilor în lanț la export a făcut ca legiuitorul să înăsprească condițiile de desfășurare a lor din perspectiva vamală și a TVA.  În primul rând, prin redefinirea noțiunii de exportator din perspectiva vamală.  În al doilea rând prin accentul pus pe importanța procedurilor interne de control ale fiecărui agent economic.

Totodată, legiuitorul oferă și simplificări celor care îndeplinesc standardele de calitate cerute, lăsând astfel mai mult timp organelor de control să se concentreze asupra celorlalți participanți la exportul de mărfuri.

Va invităm în data de 4 octombrie 2016 la evenimentul organizat de BusinessMark împreună cu specialiștii Deloitte să afli totul despre noile provocări ale exportului de mărfuri din perspectiva vamală și a TVA.   

Printre temele abordate în cadrul evenimentului, se numără:

  • Tratamentul tranzacțiilor în lanț la export din perspectiva vamală și TVA
  • Cine poate fi considerat “exportator” în sens vamal ți a TVA?
  • Practica recentă a inspectorilor fiscali. Importanța procedurilor interne în securizarea scutirii de TVA la export și livrări intracomunitare.
  • Diferența între export și re-export.
  • Obligațiile din perspectiva controlului mărfurilor la export (ANCEX).
  • Simplificări vamale la export (acordare origine, tranzit).
  • Aplicabilitatea procedurii de vămuire la domiciliu (încriere în evidențele declarantului) pentru operațiunile de export.

 

 

Specialiștii care vor dezvolta tematicile propuse sunt:

 

  • MIHAI PETRE, Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • RALUCA BALDEA, Senior Manager – TVA, Deloitte Romania
  •  DANIELA NEAGOE, Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România

 

EXPORTUL DE MĂRFURI. Noile provocări din perspectiva vamală și a TVA”  va avea loc pe data de 4 octombrie 2016, la Hotel Radisson Blu din București.

Un eveniment: Deloitte România.

Cu sprijinul: BusinessMark Events Management.

Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

 

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar