Eveniment aniversar Freeways Global

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

FreewaysCompania românească Freeways Global a împlinit un an de la lansare și a sărbătorit, împreună cu o parte din partenerii săi independenți, la Predeal, printr-un eveniment aniversar desfășurat în 25 și 26 noiembrie.

Freeways a îmbinat utilul cu plăcutul, participanții având parte astfel și de un seminar întreg de dezvoltare personală și pregătire. Doi medici au ținut prelegeri pe teme de educație în nutriție.

Au avut loc, de asemenea, traininguri de produse, dar și lansări de produse. Freeways și-a lansat cu acest prilej primele produse de personal care – un gel de duș, șampon și balsam. Potrivit fondatorilor, formulele celor trei produse sunt biodegradabile și au fost atent create, conținând extracte și uleiuri din plante. Noi vedem noua gamă de îngrijire personală drept o continuare firească a produselor Freeways de sănătate, cu ingrediente naturale, 100% organice, spune Iulian Prigoreanu, Freeways1cofondator.

Suntem extrem de încântați de ceea ce am reușit să facem într-un singur an, a spus Emil Cătrună, cofondator Freeways, iar faptul că doar într-o singură zi au fost cumpărate 50 de pachete pentru următorul seminar care va avea loc în februarie 2018 tot la munte ne arată că și seminarul aniversar a fost unul de succes.

Lansată în toamna anului 2016, Freeways Global este o companie cu capital 100% românesc. Freeways are produse, cu prețuri cuprinse între 20 și 8.000 de lei, gamele sale acoperind zona de suplimente nutritive, wellness technology și îngrijire personală.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar