Ești MLM-ist? Ești invitat pe scenă!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

public_speakingMLM News organizează împreună cu Valentin Oanțo primul eveniment de public speaking pentru mlm-iști.

De ce public speaking pentru MLM-iști?

Pășind într-o industrie nouă, de cele mai multe ori fără experiență în antreprenoriat, mlm-iștii profesioniști învață continuu, pășesc în fiecare zi în afara zonei de confort, se perfecționează în diferite domenii, de la vânzări, marketing, până la… da, până la branding personal și public speaking. Deși le-am lăsat la final, evenimentul la care te invităm vizează și este menit să te susțină pe aceste două zone: brandingul personal și public speaking.

Cine va urca pe scenă?

Atunci când intri într-un sistem de network marketing nu ți se cere experiență în domeniu, ci doar un vis și perseverența de a-l urma, fiecare treaptă în cariera de network marketing reprezentând tot atâtea progrese în șlefuirea personală ca lider.

5 vorbitori care au ales să facă carieră în network marketing vin să îi inspire și pe ceilalți. 5 mlm-iști ies din nou din zona de confort, unii vorbind poate pentru prima dată în fața publicului, dăruind o frântură din experiențele și poveștile lor. 5 întreprinzători independenți parteneri cu 5 companii diferite vin să demonstreze că îi unește același lucru: dorința de a avea o viață împlinită.

Vino să îi vezi, să îi susții, iar dacă accepți provocarea noastră și vrei să urci și tu pe scenă la evenimentele viitoare, pur și simplu spune-ne!

MODERATORI: Cristina Bărănescu și Valentin Oanțo

Cristina Bărănescu este cofondator MLM News, cu experiență atât în jurnalismul online, cât și în network marketing.

Valentin Oanțo este trainer acreditat ANC; Trainer, Speaker si Coach certificat independent John Maxwell Team; Vicepresedinte Educatie Toastmasters Bucuresti; Organizator 5 MS Bucuresti, dar, înainte de orice, este “un prieten de evoluție pentru oameni”.

Ai ales să faci MLM? Inspiră-i și pe alții sau… lasă-te inspirat. Șlefuiește-te, mai fă un pas care te va ajuta în carieră. Participă la un eveniment inspirațional de public speaking dedicat oamenilor din industria cu oameni și pentru oameni!

Program? 5 discursuri de 10 minute, feedback în timp real oferit de Valentin Oanțo, scurt workshop condus de cei doi moderatori
Când? Pe 25 octombrie, între orele 17.00 și 19.00
Unde? La Librăria Bastilia
Cost participare? 20 Ron

Unul din cei 5 vorbitori va fi desemnat câștigătorul serii, prin VOTUL audienței, și va fi răsplătit cu un premiu surpriză!

Vorbitorii beneficiază de coaching în realizarea discursurilor.

Speakerii evenimentului:

1. Florina Trandafir, Silver Executiv în MonaVie

” Lucrez în prezent în sistemul bugetar și nevoia unei schimbări în viața personală pe planul bugetar m-a făcut să-mi îndrept atenția către Network Marketing, un domeniu nou pentru mine prin care îmi doresc să-mi ating visul. Am avut norocul să cunosc în acest domeniu unul dintre cei mai buni dezvoltatori de rețele MLM și alături de el am început să învăț tainele afacerilor în domeniu. După 2 ani de zile de activitate în MonaVie, am atins nivelul de carieră de Silver Executiv, iar visul meu este să ating independența financiară. ”

2. Claudia Wotsch – Life Coach & Consilier Forever Living Products

” Mă numesc Claudia Wotsch și iubesc oamenii! Și pentru că atunci când iubești, îți pasă, eu aduc starea de bine în viața oamenilor!”

3. Sorin Prahoveanu – Membru premium Lyoness & coach pentru IMM-uri. Sorin este trainer certificat ANC, trainer, coach și speaker certificat John Maxwell Team și povestitor din Speaker Elite… după 24 de ani în IT în diferite industrii.

4. Roxana Ionescu – Senior Manager Rain International
Roxana este pasionată de inovație, verde și descoperit oameni frumoși, curiozități evoluate dintr-o educație clasică continuată cu multă dezvoltare informală și experimentarea libertății și a creativității.

5. Laurentiu Florea, Senior Representative în clubul de vacanțe WorldVentures. Totodată, Laurențiu este antreprenor și autorul cărții „Codul bunelor maniere – pur și simplu”. Visul lui este să plece într-o vacanță în fiecare lună.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar