Eric Worre promite un an de succes, cu jurnalul său online, gratuit

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
eric-worreEric Worre a găsit un mod inedit de a le spune „La mulţi ani!” celor care l-au urmărit şi au avut încredere în el. Autor de best-seller, adevărat guru pentru vânzările directe, el a făcut o ofertă de nerefuzat, promiţând un clip zi celor care îl vor urmări constant în 2017.
 
„Vă promit că voi da tot ce am mai bun, cu traininguri gratuite mai dese, mai multe video despre abilităţi, strategii, leadership, mentalităţi şi altele… Asta dacă îmi promiteţi că vă angajaţi să rămâneţi cu mine timp de un an şi să luaţi parte la această oportunitate de a vă dezvolta afacerea”, spune autorul cărţii „Go Pro: 7 Steps to Becoming a Network Marketing Professional”.
Ca în fiecare an, el aruncă o privire în trecut şi, pe baza a ceea ce s-a întâmplat în anul care a trecut, oferă o perspectivă asupra rolului pe care fiecare poate să îl joace în viitorul imediat. Worre constată: „În 2016, am pierdut ceva important în ceea ce priveşte comunicarea. Nu am avut destule clipuri video care să vină la tine în mod regulat, doar o înregistrare pe săptămână. În 2017, mă întorc la şcoala veche, care presupune o frecvenţă mărită”.
 
Eric Worre promite şi că va dezvălui cele mai bune practici, care să ajute să te orientezi spre ce este cel mai important pentru a avea de lucru în industria vânzărilor directe și subliniază că pentru asta este suficient să te abonezi la newsletterul gratuit Newsletter by Network Marketing Pro | Network Marketing Pro
Iată, mai jos, primul clip din această serie trimis pe mail, un video despre consistență, despre ritm în network marketing:

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar