Energie regenerabilă, tehnologii mobile și MLM – oferta World Global Network

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

power cloudDacă mai aveați dubii că industria de network marketing funcționează, la nivel global sau în România, vă mai aducem un argument. Materialul de astăzi este dedicat oportunității World Global Network.

Este vorba despre holdingul World Assurance Group, înființat în martie 2011, care își desfășoară activitatea în sistem de vânzare directă, operând prin intermediul a trei companii deținute integral:

WOR(l)D Global Group Inc, cu sediul in Londra, Marea Britanie,

– World Global Assets  cu sediul in Singapore,

CellAd, cu sediul la Dublin, Irlanda.

La trei ani de la înființare, este prezent în peste 100 de țări, având sedii în Singapore, New York, Dublin, Moscova, Londra și Shenzen.

Cele trei companii oferă, în sistem de network marketing, energie regenerabilă (centrale fotovoltaice), tehnologii mobile – gadgeturi 2014, reclame pe dispozitive mobile, comunicații video și VoiP.

Prima din cele trei companii are ca domeniu de activitate energia regenerabilă. Mai exact, construiește centrale fotovoltaice, partenerii World Global Network putând achiziționa panouri pe care le închiriază apoi companiei pe o perioadă de 20 de ani. Trei astfel de centrale sunt deja funcționale în România, la Scornicești, iar alte două vor fi inaugurate sâmbătă, 13 septembrie, la Nucet. Peste 150 de persoane vor participa la evenimentul de inaugurare –  reprezentanți ai companiei, parteneri din toată lumea care și-au achiziționat panouri fotovoltaice la Nucet și 50 de parteneri din România și Republica Moldova. Intitulat Touch de Sun, evenimentul are inclusă în program o excursie în cadrul căreia participanții vor putea vizita câmpurile de panouri solare din centralele fotovoltaice. De menționat un amănunt deloc de neglijat, și anume acela că în România, începând din vara anului 2013, au fost construite primele centrale din cadrul acestui proiect, iar din această vară construirea centralelor se face în Japonia printr-un parteneriat cu Organizația Japoneză de Comert Exterior (JETRO). Vezi aici centralele construite

Partenerii World Global Network își pot achiziționa, de asemenea, telefoane mobile și tablete, telefoane similare ca și caracteristici modelelor Samsung Galaxy S4, cu mențiunea că acestea permit accesul într-o cameră de conferințe online.

wearUn moment important pentru partenerii World Global Network va fi în decembrie, când va fi lansat Space Computer, noua tehnologie portabilă care se așteaptă să revoluționeze conceptele de computer personal, notebook sau tabletă. World Global Network a plătit 2 milioane de dolari pentru a obține licența noii tehnologii și dreptul de utilizare a brandului SPACE, aruncând mănușa marilor jucători de pe piață de talia Google, Epson sau Sony.

Evenimentul de inaugurare a centralelor de la Nucet va fi urmat, duminică, 14 septembrie, de un prim seminar World Global Network organizat în România, acesta urmând să aibă loc în București, la Hotel Ramada Parc, între orele 12:30 și 17:00. Invitata specială a seminarului este Lamia Bettaieb. Originară din Tunisia și stabilită de mai mulți ani în Dubai, Emiratele Arabe, Lamia Bettaieb a atins în mai puțin de trei ani cel mai înalt nivel în planul de carieră Wor(l)d – President Millionaire -, fiind numărul 1 în cadrul companiei.

lamia_11

“Este compania pe care o așteptam, cu produsele cele mai potrivite momentului și cu un sistem de compensare extrem de avantajos, binar cu 10 tipuri de  bonusuri. Este oportunitatea cu care te poți adresa atât celor care vor să câștige bani, cât și celor care vor să investească, energia regenerabilă fiind una dintre cele mai bune investiții în prezent.” – spune Daniel Turcu, unul din liderii Wor(l)d din România, cu o experiență de peste 15 ani în network marketing.

MLM News a stat de vorbă și cu Nicolae Ciobanu, liderul World Global Network în România.

Nicolae Ciobanu: Da, eu am adus această oportunitate în România și am făcut toate demersurile ca să o putem oferi și altora. Dar nu vreau să mă erijez în Liderul pe România! Pentru că în genul acesta de afaceri pot veni oameni din urmă care să devină lideri redutabili. Deja, într-un an de zile, am reușit să descoperim oameni care au reale calități de lideri și ei chiar sunt liderii echipelor lor, pentru că oamenii îi urmează!
Vă pot nominaliza câțiva lideri din echipa României, care și-au luat afacerea în propriile maini și au și rezultate foarte bune: Daniel Turcu – Târgoviște, Sofia Macovei – Galați, Svetlana Coseacova – o basarabeancă deșteaptă care locuiește în București, Adriana Friciu – Tg. Mures, Dan Brebeanu – București, Elisabeta Cosma – Buzău, Georgel Chiruc – un român de-al nostru care-și desfășoară activitatea de bază în Basarabia… și mai sunt câțiva care vin puternic din urmă.

MLM News: De ce World Global Network?

Nicolae Ciobanu: Am oarece experiență în domeniul vânzărilor directe și știu că intrând într-o relație de colaborare, part-time, cu o companie de gen ai toate șansele să-ți atingi toate obiectivele. Ei bine, noi căutam ceva de genul acesta, dar voiam o companie foarte solidă și cu produse care să nu aibă concurență, să fie pe trend, să fie de viitor, pe termen lung și să aiba un plan de marketing foarte atractiv. Și am găsit!  Ai grijă ce-ți dorești!!! Compania World Global Network întrunește toate aceste condiții sau “pretenții” ale noastre, deoarece este o companie sigură – este cotată la bursa OTC și este înscrisă în Asociația Vânzărilor Directe din America – DSA. Produsele companiei nu au concurență, iar proiectul cu energie regenerabilă este genial. Și noi, românii, suntem privilegiați pentru că această companie a ales ca primul proiect să fie în România. Planul de comisionare este pur și simplu revoluționar, oferind 10 modalități de comisionare și trei venituri pasive pe cel puțin 20 de ani! Eu știu că toți oamenii caută o sursă alternativă de câștig, dar World Global Network oferă mai mult decât un venit suplimentar! Această oportunitate este soluția pentru nevoile oamenilor, pentru planurile și proiectele lor. Este soluția pentru visurile oamenilor! Evident, doar pentru aceia care chiar își doresc.

Primul seminar World Global Network România: 14 septembrie, între orele 12:30 și 17:00, București, Hotel Ramada Parc

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar